Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 4654284

LEGO Marvel 76205 Súboj s Gargantom

LEGO Marvel 76205 Súboj s Gargantom

Zmocnite sa stavebnice Súboj s Gargantom (76205) od LEGO® Marvel predtým, než na vás zelený démon ukrývajúci sa vo vnútri vztiahne svoje chápadlá! Gargantos, obria jednooká príšera, spozoruje doktora Strange, Wonga a Americu Chavezovú a rozkmitá svoje dlhé, zelené chápadlá, aby sa k trom hrdinom priblížila. Budú špeciálne schopnosti a zbrane tímu stačiť na zdolanie netvorov? Celý popis
Už sa nepredáva
27,90 €
Tovar od: MALL
27,90 €

Popis

LEGO Marvel 76205 Súboj s Gargantom

LEGO Marvel 76205 Súboj s Gargantom

  • Fanúšikovia superhrdinov môžu vstúpiť do multiversa, postaviť sa monštru a znovu si prehrávať scény z trháka od štúdia Marvel
  • Stavebnica s 264 dielikmi obsahuje zostaviteľné monštrum a 3 minifigúrky: Doktora Strange v plášti, Wonga a Americu Chávezovú
  • Skvelý darček pre deti od 8 rokov

LEGO Super Heroes 76205 Súboj s Gargantom

Pohyblivé monštrum

Dlhé končatiny s kĺbmi sľubujú dynamickú hru.

LEGO Super Heroes 76205 Súboj s Gargantom

Magická akcia

Superhrdinský čarodejník Doktor Strange má odnímateľný plášť.

LEGO Super Heroes 76205 Súboj s Gargantom

Pozor na chápadlá

Minifigúrky je možné pripevniť ku krútiacim sa chápadlám príšery.


Nekončiaci rozvoj zručností

Táto všestranná stavebnica inšpiruje deti k nápaditému hraniu, ktoré rozvíja staviteľské zručnosti a podnecuje predstavivosť.



LEGO Super Heroes 76205 Súboj s Gargantom

Doprajte fanúšikom Marvelu darček s príšerou

Jedná sa o skvelý darček pre deti od 8 rokov, ktorý je možné kombinovať s ďalšími stavebnicami LEGO Marvel pre ešte viac dobrodružstiev.



LEGO Super Heroes 76205 Súboj s Gargantom

Špecifikácie

  • Sada Súboj s Gargantom (76205) od LEGO® Marvel s mega príšerou má za cieľ preniesť fanúšikov marvelovských filmov do sveta fantastických a akčných dobrodružstiev.
  • Súčasťou sú 3 minifigurky: Doktor Strange s odnímateľnou kapucňou, Wong a America Chavezová, a v neposlednom rade zostaviteľné monštrum s kĺbovými chápadlami.
  • Veľká, jednooká príšera má mimoriadne dlhé chápadlá, ktoré môžu deti pri prehrávaní nekončiacich kreatívnych dobrodružstiev rôzne polohovať.
  • Sada meria cez 12 cm na výšku, 31 cm na šírku a 26 cm do hĺbky. Model je možné pre ešte väčšiu porciu zábavy kombinovať s ďalšími stavebnicami LEGO® Marvel.
  • Aplikácia s návodmi na stavanie LEGO® deťom umožňuje približovať, otáčať a vizualizovať si digitálnu verziu ich modelu, zatiaľ čo na ňom pracujú.
  • Počet dielikov: 264.
  • Vhodné pre deti od 8 rokov.