DINO Tatra Auto 148, 72cm, červená

DINO Tatra Auto 148, 72cm, červená

Legendárny plastový nákladiak, ktorý už po niekoľko desaťročí milujú nielen deti, ale aj ich rodičia. Pevná hračka je síce určená pôvodne na piesok, ale jazdiť s ňou môžete úplne kdekoľvek. Nový model má navyše praktické madlo nad kabínou. Celý popis
32,70 €
Vrátane DPH
26,90 €
-17%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
23.8.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 
Kód: 2892483

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
4.6.2021
Heureka recenzia
Pevná, stabilní, bezpečná, prcek byl nadšenej.
Není to vada, ale štve mě zmatečnost informací a obrázků, cíleně jsem chtěl celočervenou Tatru a bílé středy kol (jako na obrázku), ovšem realita je sice celočervená Tatra, ale s červenými středy kol.…
Autor si prial zostať v anonymite
6.5.2021
Overený nákup
Spokojenost OK
Autor si prial zostať v anonymite
28.5.2022
Heureka recenzia
kvalita
Bronislav D.
21.4.2022
Overený nákup
Pro vnuky i dědečky na písek i do bytu- Tatra v novém hábitu! Zamykací korba je dobrá a jedeméé.. V rámci ušetření mzdových nákladů doporučuji zakoupit i Tatru UDS bagr. Malý šofér totiž rád pracuje za dva. Bagruje, sám si nakládá a druhým vozem odváží a vysýpá. Samozřejmě vše pod kontrolou senior dispečera. Přeji všem hodně hezkých chvil při hře s vnuky. :-)
Michaela M.
5.3.2022
Overený nákup
👍👍👍👍👍
Valéria K.
2.3.2022
Overený nákup
Maximálna spokojnosť.
Adela G.
19.2.2022
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
19.1.2022
Heureka recenzia
hezká barva
Jan S.
8.12.2021
Overený nákup
Spokojenost. Výborná kvalita.
Jaroslav Š.
7.12.2021
Overený nákup
Supr auto které je dobře uzpůsobeno i proti vyklopení a je to velmi přesná kopie i materiál je v pohodě
Jana T.
7.12.2021
Overený nákup
S obchodem jsem spokojena,rychle dodání
Frantisek P.
29.11.2021
Overený nákup
Rychle dodáno, dle objednávky.
Jana K.
6.10.2021
Overený nákup
maximální spokojenost
Lenka M.
21.9.2021
Overený nákup
Veľmi pekná a aj rýchlo prišla. Mala veľký úspech na oslave.
Vladimíra T.
6.9.2021
Overený nákup
Super pevné auto. Nebudeme zkoušet, jestli fakt unese 100kg, ale minimálně 40 unese, to jsme zjistili když si na ni vylezli oba naši synové a sjížděli zahradu 😁 Doporučujeme!
image.id