Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1 ružový

Infantino Hudobný kolotoč s projekciou 3v1 ružový

Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabávenie dieťaťa ponúka 3 možnosti použitia. Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Ponúka na výber z desiatich ukľudňujúcich melódií a zvukov prírody. Celý popis

Farba

default
default
default
Tovar od predajcu MALL
47,90 €
Vrátane DPH
41,10 €

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
1.2.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1365637003

Recenzie (0)

Iva Ř.
19.11.2020
Overený nákup
Produkt jsme vrátili, špatný zvuk a nelíbilo se nám provedení plastových závěsných hraček.
Olga T.
9.11.2020
Overený nákup
Odpovídá popisu, fotografiím a ceně :)
Juliána V.
14.12.2021
Overený nákup
.
Autor si prial zostať v anonymite
23.3.2021
Overený nákup
hlučný motorek! nelze ztišit jak bychom potřebovali... nejnižší možná hlasitost nám nevyhovuje. připevnění nic moc. poměr/cena/výkon rozhodně neodpovídá. kus plastu co bzučí. cena přehnaná ke stavu výrobku. Mame tri tydny a uz se menily uplne nove baterky nekolikrat. Vydrz hruza. A vyber pisnicek je jak z hororu. nedoporučuji.
Kristýna K.
7.2.2020
Overený nákup
Úžasný kolotoč malá je z toho nadšená a naučila se spinkat sama v postýlce díky tomuto uzasnemu kolotoči
Marie V.
12.1.2022
Overený nákup
Hraje, svítí suprově ale baterky tam nevydrží ani týden
Autor si prial zostať v anonymite
8.1.2022
Overený nákup
jedoduché zloženie príjemná hudba projekcia na strop je jemná, neruší silným svetlom trochu horšie ovládanie jednotlivých režimov. V tme nie je jednoduché trafiť správne tlačítko
Věra Á.
7.1.2022
Overený nákup
Koupeno jako dárek. Ale chválí si ho.
Zlata D.
13.12.2021
Overený nákup
Vše naprosto v pořádku dle popisu produktu. Bez baterii.
Zuzana N.
7.12.2021
Overený nákup
- pomalá rýchlosť krútenia
Tereza H.
30.11.2021
Overený nákup
Snadná montáž
Projektor nic moc
Ovládání nic moc
Autor si prial zostať v anonymite
26.11.2021
Heureka recenzia
poměr cena výkon krásný vzhled Popis odpovídá produktu. Vše OK
Dodáván bez baterii (není úplně nvýhoda)
Tatiana Š.
15.11.2021
Overený nákup
Nemám čo dodať,super ,hra jemne melódie,svieti ,dá sa neskôr použiť ako svetlo pre väčšie bábo 👍 spokojnosť
Terézia S.
11.11.2021
Overený nákup
Ja osohne som bola sklamana . Kolotoc sa toci velmi pomaly , mala som pocit akoby stal. Pre mna melódie nič moc. Buď to ide nahlas , alebo moc ticho. ked by dieťa zaspavalo a chceli by ste to prepnut na tichsie tak ho aj zobudite . Takže melodie o ničom ani jedna sa mi nepáčila a ani dieťa nezaujalo. Točenie kolotoča 0bodov a posledne co bolo zle je to hlasne prepinanie funkcii a aj zvlastne prepinanie . Za tu cenu sok cakala viac muziky aj lepsie funkcie
pekny a mily dizajn. Moznost odpojit a pouzit ako lampu.
Melódie, slabé točenie , hlasné prepínanie
Autor si prial zostať v anonymite
1.10.2021
Heureka recenzia
příjemné klidné melodie snadná montáž, drží na postýlce