Nuvita Sterilizátor do mikrovlnnej rúry

Nuvita Sterilizátor do mikrovlnnej rúry

Nuvita Sterilizátor do mikrovlnnej rúry na použitie doma i na cestách (vhodný aj pre malé mikrovlnné rúry) pojme 3 široké fľaše s príslušenstvom. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
17,61 €
Vrátane DPH
17,30 €

Na sklade 2 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
1.2.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 658388

Recenzie (0)

Veronika D.
27.11.2021
Overený nákup
Sterlizator prišiel v šedej farbe nie v zelenej, vyzerá lepšie. Zmestí sa do malej mikrovlnky, tučné fľaše sa zmestia tiež ale bez vrchného poschodia. To vrchné poschodie je trosku pokrivené po jednom používaní predpokladám že nekvalitný plast. Funkciu plní ok tak preto tri hviezdicky
Zmestí sa do malej mikrovlnky
Prišla šedá farba čo sa mi páči viac
Široké fľaše sa sotva zmestia
Plast by mohol byť kvalitnejsi
Neobsahuje návod, musela som nájsť na nete koľko vody treba dat
Nesedí farba
Autor si prial zostať v anonymite
28.7.2021
Heureka recenzia
Vejde se i do malé mikrovlnky, přitom je prostorný (tři lahvičku plus příslušenství) Po mikrovlnkovani jsou věci do 5 minut k použití
Autor si prial zostať v anonymite
26.4.2021
Heureka recenzia
krasne se mi vejde do mikrovlnky slouzi k cemu ma
Lenka Ž.
29.8.2020
Overený nákup
Mohu jen doporučit, vejde se i do malé mikrovlnky
Autor si prial zostať v anonymite
28.7.2020
Heureka recenzia
Je i na dudlíky Zatím nevyzkouseno
Aneta P.
1.4.2020
Overený nákup
Co k tomu napsat, trošku vody, strčit na 4 min do mikrovlnky (máme malou mikrovlnku) a je vysterilizováno :)
Ivana S.
8.2.2020
Overený nákup
prišiel mi v sivej farbe čo ma milo potešilo
Veronika Č.
19.11.2019
Overený nákup
Máme opravdu malou mikrovlnku a přesto se vešel :D
Autor si prial zostať v anonymite
10.1.2019
Overený nákup
Spokojnosť, výrobok slúži ako má! Všetko v poriadku. P. F., Košice
Autor si prial zostať v anonymite
29.12.2017
Overený nákup
Veľká spokojnosť, šikovný, plní účel
Drahomíra V.
30.9.2017
Overený nákup
Cenově dostupný, velký pomocník do malé mikrovlnné trouby. Velká úspora času a tím i naprostá spokojenost. Doporučuji,zejména pro malé mikrovlnky. Malý a šikovný... :-)
Autor si prial zostať v anonymite
15.11.2016
Overený nákup
Tento sterilizátor jsme koupili 2x, jednou na chatu a jednou domu.Jsme s ním moc spokojeni, cenově dostupný, vleze se i do menší mikrovlnky, což jsme potřebovali, vejde se do něj hromada věcí (nejen láhve a savičky). Můžu jen doporučit.
Marek A.
15.10.2015
Overený nákup
Obdarovaná maminka je naprosto spokojená. Úspora času bez nutnosti kontroly proti klasice je značná. Dotyčná už ani neví jak se sterilizuje ve vodní lázni v kastrolu :D