BeSafe Zrkadlo Baby mirror

BeSafe Zrkadlo Baby mirror

BeSafe Baby mirror je pomôcka pre autosedačky uchytená proti smeru jazdy. Za pomoci zrkadla môžete skontrolovať čo dieťa robí. Celý popis
13,99 €
Vrátane DPH
12,90 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
23.8.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 
Kód: 810251

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
7.10.2020
Overený nákup
Zrcatko se pridelava na operku hlavy prostredniho sedadla, nase auto ji nema. Jinak je to male zrcatko ve kterem je prdlajs videt.
Jaroslav Š.
26.8.2020
Overený nákup
Chybí kloub na natočení zrcátka
Autor si prial zostať v anonymite
25.4.2022
Heureka recenzia
Kvalitní produkt
Autor si prial zostať v anonymite
29.3.2022
Overený nákup
Poškriabané
Zle viditeľné
Jaroslav P.
22.3.2022
Overený nákup
Kvalitní produkt
Autor si prial zostať v anonymite
13.3.2022
Heureka recenzia
Kvalitní produkt
Autor si prial zostať v anonymite
2.12.2021
Overený nákup
Zrcadko doslo totalne poskrabane
Jana K.
16.6.2021
Overený nákup
Za mě super, účel splňuje.
Daniel T.
2.3.2021
Overený nákup
:-)
Autor si prial zostať v anonymite
29.12.2020
Overený nákup
Nedoporučuji. Po oddělání ochranné folie, bylo skoro přes celé zrcátko lepidlo a zrcátko bylo i přes ochrannou folii celé poškrabané.
Milan T.
29.9.2020
Overený nákup
Zdrcadlo je dostatečné pro pozorování na obě strany - pro dvě děti. Hlavní nevýhoda, že zdcadlo bylo již od začátku takové poškrábáné. Předpokládám, že další šrámy přijdou velmi snadno.
Velký pozorovací úhel - stačí na dvě děti
Zrcadlo je plastové a přišlo již dosti poškrábané
Eva K.
29.6.2020
Overený nákup
Ze zrcátka se musí sloupnout folie a pak je pěkné. Mohlo by být zvětšovací, dítě je v zrcátku hrozně malé.
Melánie K.
16.4.2020
Overený nákup
Na první pohled to vypadá, že je poškrábané. Přes sklo je ochranná folie, sklo se musí vycvaknout aby se fólie sundala.
Lucie K.
29.1.2020
Overený nákup
Pokazene a neni přes něj vidět.. Je to plastové sklo. Zklamání
Michaela C.
25.1.2020
Overený nákup
Konečně vidím na dítě