Weleda Nechtíkový kojenecký kúpeľ 200ml

Weleda Nechtíkový kojenecký kúpeľ 200ml

Akcia
Nechtíkový kojenecký kúpeľ s výťažkom z nechtíka v 100% BIO kvalite. Má upokojujúce, hojivé a protizápalové účinky. Kúpeľová prísada má šetrné čistiace a jemné ošetrujúce účinky, je jemná a nepenivá. Sezamový olej z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a čistý mandľový olej chránia pokožku pred vysušením, dodávajú jej tuk, ktorý stráca pokožka pôsobením vody. Pokožka zostáva po kúpeli jemná a hebká. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
11,99 €
Vrátane DPH
9,69 €
-19%
Platí do 30.1.2022 alebo do vypredania

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
25.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 506391

Recenzie (0)

Petra P.
1.9.2021
Overený nákup
Krásně voní a dětskou kůži promastí.
Autor si prial zostať v anonymite
7.5.2021
Overený nákup
Krásně voní
Bronislava H.
29.3.2021
Overený nákup
Fantázia, od kedy sa nám narodilo mimi hľadali sme bylinkový kúpeľ pre novorodencov, na ukľudnenie a spánok, absolútne odporúčam perfektná je cela kozmetika weleda 🙏💪
Jana C.
28.1.2021
Overený nákup
.
Katerina K.
30.11.2020
Overený nákup
Tahle koupel je balzám pro tělo, nádherně voní a miminko po ní vždycky krásně usne a je celé heboučké. Jediný co bych vytkla je vyšší cena tohohle produktu protože pokud koupete každý den, tak extra dlouho nevydrží ale zase stojí za to.
Jana A.
23.9.2020
Overený nákup
Super
Autor si prial zostať v anonymite
12.9.2020
Overený nákup
Používáme od narození s maximální spokojeností. Moc příjemná koupel pro miminko, ošetřuje pokožku, jemná vůně. Balení vydrží hodně dlouho (na koupele ve vaničce).
Autor si prial zostať v anonymite
10.8.2020
Overený nákup
Nakupuji opakovane pro naseho synka, pouzivam od jeho narozeni.
Ondřej H.
25.5.2020
Overený nákup
Vůně
Autor si prial zostať v anonymite
10.5.2020
Heureka recenzia
vůně
Martina K.
29.4.2020
Overený nákup
Stačí par kapek a miminko má hezky vláčnou pokožku. Nemusí se po koupeli už mazat. Byl pro kamarádku. Používala jsem i na svého syna.
Miška Č.
20.4.2020
Overený nákup
Len odporucam
Marek Š.
14.4.2020
Overený nákup
Voní hezky, ale musí se hned rozmíchat, jinak se srazí.
Petra K.
21.3.2020
Overený nákup
Vonava emulzia do kupela.
Autor si prial zostať v anonymite
24.11.2020
Heureka recenzia
Krásná vuně Přírodní produkt
Cena