Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 535021

Nestlé mlieko Junior Doremi 1+ 6x700g (+1 ZADARMO)

Nestlé mlieko Junior Doremi 1+ 6x700g (+1 ZADARMO)

20 hodnotenia
Nestlé Junior 1 + je batoľacia mliečna výživa špeciálne vyvinutá pre obdobie, kedy sa z dojčaťa stáva aktívne batoľa. Obsahuje viac železa a ďalších živín, ako kravské mlieko. 500 ml mliečka denne 100% pokrýva odporúčanú dennú dávku vápnika.
Už sa nepredáva
51 €
Tovar od: MALL
51 €

Popis

Nestlé Junior 1+:

Prvé narodeniny sú veľkým medzníkom v živote každého dieťaťa. Z dojčatá sa stáva aktívne batoľa, ktoré si vyžaduje viac energie, aby mohlo všetko preskúmať a vyskúšať. Dôležitým zdrojom živín, vitamínov i minerálnych látok a tekutín však zostáva aj naďalej mlieko, ktorého by zdravé batoľa malo vypiť približne 500 ml denne. Ale pozor! Kravské mlieko je pre deti do 3 rokov nevhodné, pretože obsahuje vysoké množstvo minerálnych látok a bielkovín a naopak má nízky obsah železa, jódu a vitamínov, ktoré sú pre správny rast dôležité. V pomere k telesnej hmotnosti potrebuje batoľa nielen 3× viac železa, ale aj oveľa viac vitamínov i minerálnych látok ako dospelý človek, preto by malo dostávať špeciálnu batoľaciu mliečnu výživu.

  • Balenie obsahuje 6 × 700g Nestlé mlieka Junior Doremi 1 +.
  • Rozpúšťa sa v teplej aj studenej vode a navyše má chuť, ktorú deti milujú.
  • Nestlé Junior 1 + teraz novo zoženiete aj s vanilkovou príchuťou.
  • Nestlé Junior 1 + nahrádza pôvodné Junior mlieko v plechovke, je k dostaniu v 700 g krabici a každá mamička určite ocení aj výhodnejšiu cenu.

Pre zdravú výživu Vašich detí ďalej odporúčame:

Z našej ponuky Vás ďalej môžu zaujímať: