Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1357221

Sunárek Jahodová srdíčka pro první zoubky 12x50g exp. 08/2019

Sunárek Jahodová srdíčka pro první zoubky 12x50g exp. 08/2019

Jahodové srdiečka pre prvé zúbky 12×50g sú jediné snacky od ukonč. 12. mesiaca vo vysokej kvalite zodpovedajúcej prísnym požiadavkám na detskú výživu detí do 3 rokov. Jahodové srdiečka sú skvelým obohatením jedálnička malých detí.
Už sa nepredáva
8,84 €
Tovar od: MALL
8,84 €

Popis

Jahodové srdiečka pre prvé zúbky

Jediné snacky od ukonč. 12. mesiaca vo vysokej kvalite zodpovedajúcej prísnym požiadavkám na detskú výživu detí do 3 rokov. Jahodové srdiečka sú skvelým obohatením jedálnička malých detí. Sú vyrobené zo starostlivo vybranej a vysoko kvalitnej kukuričnej múky, sú teda bezlepkové. Sú obohatené o potrebné vitamíny a vápnik. Vápnik je pre deti veľmi dôležitý, pretože je potrebný pre normálny rast a vývin kostí. Tvar je prispôsobený malým detským ručičkám, ľahko sa uchopí, a tak sa pri ich konzumácii rozvíjajú aj motorické schopnosti – zručnosť a koordinácia pohybov. Zároveň pomáhajú učiť deti lepšie konzumovať a žuť väčšie kúsky.

  • Bez lepku
  • Vhodné pre prvé zúbky
  • Vitamíny a vápnik

Zloženie: kukuričná krupica 25%, kukuričná múka hladká 25%, ryžová múka 25%, cukor, minerálne látky: uhličitan vápenatý, prírodná jahodová aróma, vitamíny (biotín, tiamín, B6, riboflavín, C, kyselina listová, niacín , E, B12, kyselina pantoténová), zeleninové a ovocné koncentráty (mrkva, čierne ríbezle). Môžu obsahovať stopy arašidov, orechov, sóje, mlieka a obilnín s obsahom lepku (do 20 mg/kg).

Pre zdravú výživu Vašich detí ďalej odporúčame:

Z našej ponuky Vás ďalej môžu zaujímať: