Britax Römer KID II Black 2021, Storm Grey

Britax Römer KID II Black 2021, Storm Grey

Akcia
Römer Kid II Black je ľahká autosedačka pre deti od 15 do 36kg, ktorá poskytuje najvyššiu ochranu a môže sa ľahko prenášať medzi automobilmi a upevňovať pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu. Rastie spolu s dieťaťom a zaisťuje ochranu od hlavy až ku bedrám. Celý popis

default
default
default
default
128,85 €
98 €
-23%
Platí do 31.5.2021 alebo do vypredania
Tovar od predajcu MALL

Na sklade posledný 1 kus

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1236962003

Recenzie (0)

Lucie M.
10.2.2021
Overený nákup
Pěkný výrobek, sedačka dobře sedí v autě, dobře se s ní manipuluje. Materiál vypadá také dobře, uvidíme, až bude potřeba vyprat.
Věra D.
12.5.2021
Overený nákup
Používáme krátce, ale zatím dobrý, syn říkal že je pohodlná a mladší dcera už ji chce taky :)
Filip H.
5.4.2021
Overený nákup
Funguje. Jen je velmi zvlastni ze se da polohovat do 180stupnu. Predpokladam ze je to kvuli bezpecne poloze sedacky v aute.
Autor si prial zostať v anonymite
3.3.2021
Heureka recenzia
Lehká. Dobře se instaluje. Kvalitní zpracování.
Veronika P.
19.2.2021
Overený nákup
Za nás splnila očekávání. Doporučujeme.
Barbora B.
9.2.2021
Overený nákup
Jsem velmi spokojená. Krásná barvička, perfektně ovladatelná, snadná manipulace. Malá si ji vychvaluje.. :))
Autor si prial zostať v anonymite
30.1.2021
Overený nákup
Příjemný materiál, měkký posed.
Autor si prial zostať v anonymite
28.1.2021
Overený nákup
Pekna, bytelna.
Zuzana B.
19.1.2021
Overený nákup
V poriadku.
Dominika G.
8.1.2021
Overený nákup
Ľahká, jednoduchá manipulácia medzi autami. Spokojnosť
Autor si prial zostať v anonymite
7.1.2021
Overený nákup
Jednoduchá, pohodlná a dobře funkční autosedačka pro 8-mi letou dceru. zatím bez výhrad. V akci za dobrou cenu.
Lehká
Snadná manipulace
Zapnutí pásu zvládne dcera sama, jenom následně zkontroluji utažení pásu
Autor si prial zostať v anonymite
18.12.2020
Overený nákup
Lehká, jednoduchá manipulace, dítě je v sedačce moc spokojené. Doporučuji.
Autor si prial zostať v anonymite
13.6.2020
Heureka recenzia
Skvělá sedačka Syn je nadšený Pohodlná
Nemá
Aleš F.
1.6.2020
Overený nákup
V pohodě sedačka.
Barbara E.
1.6.2020
Overený nákup
snadná manipulace, dobrá konstrukce