Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

TCL 65C745

TCL 65C745

MALL.SK Dni – Zľava 15 % na vybrané televízory a soundbary značky TCL s kódom 24MDC4SK30 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 alebo do vypredania zásob)!
Záruka 5 rokov: predĺženie záruky registrujte TU.
Darček SledovanieTV na 6 mesiacov na 4 zariadeniach. Postup registrácie TU.
Google QLED TV s rozlíšením 4K Ultra HD (3840×2160) s uhlopriečkou 164 cm (65"), tunery DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/ S2, ysoký dynamický rozsah Dolby Vision, HDR10/10+, HLG. OS Google TV, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, vstavaný Chromecast, AirPlay, HbbTV 2.0, hlasové vyhľadávanie, integrovaný Google Assistant, podpora Amazon Alexa , pokročilé herné funkcie (ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro). Priestorový zvuk Dolby Atmos. Rozhranie: 2× HDMI 2.1 / 2× HDMI 2.0 (eARC, CEC), 1× USB 2.0, LAN port, slúchadlový výstup, optický audio výstup, CI+ slot.
Celý popis
899 €
Tovar od: MALL
899 €
Doprava zadarmo

30.4.2024 na vašej adrese
Nové vynesieme, staré zadarmo odvezieme!

Popis

TCL C745

ppi ambilight

QLED – Quantum Dot technológie pre úžasné farby


Technológia Quantum Dot, podľa ktorej sú televízory pomenované QLED, vedia zobraziť viac ako jednu miliardu farieb a odtieňov a 100% objem farieb. 100% objem farieb znamená, že farby sú živé, prirodzené a sýte vo všetkých úrovniach jasu. To je kľúčové najmä pre skvelý zážitok z HDR obsahu, ktorý je napríklad na Netflixe, HBO Max, Disney+ alebo Apple TV a pri moderných hrách na herných konzolách novej generácie. Ak chcete dosiahnuť ten najlepší zážitok pri sledovaní filmov, alebo hraní hier, tak technológia QLED (Quantum Dot) je tou najlepšou voľbou. Dokáže totiž zobraziť viac ako miliardu farieb, odtieňov a 100 % objemu farieb. Vďaka tomu je podanie farieb čo najpresnejšie vo všetkých úrovniach jasu. To ocenia práve fanúšikovia do filmov napr. z platforiem typu Netflix, HBO Max, Disney+, nebo AppleTV a hráči hier na herných konzolách novej generácie.
TCL QLED TV TCL QLED TV




Full Array Local Dimming (FALD) – celoplošné zónovo riadené podsvietenie


Tento pokročilý typ podsvietenia prináša skvelý obrazový zážitok vďaka vylepšenému kontrastu a precíznemu riadeniu jasu. Obrazovka je rozdelená do mnohých zón, kde jas v každej zóne je riadený samostatne a nezávisle od ostatných zón. Výsledkom je obraz s úžasnou hĺbkou vytvorenou vysokým jasom a zároveň hlbokým podaním čiernej farby a najjemnejšou úrovňou detailov vo všetkých typoch scén. Podsvietenie obrazu pri modeli C745 je rozdelené do mnohých zón z ktorých každá je riadená samostatne a nezávisle na ostatných zónach. Vďaka tomu dosiahne skvelú hĺbku obrazu vytvorenú vysokým jasom a zároveň hlbokým podaním čiernej farby s najpresnejšou úrovňou detailov v každom type scén. TCL TV QLED  
TCL TCL

4K HDR PRO 1000 – obraz plný živých a prirodzených farieb a detailov

TCL Séria C74 prináša vynikajúci jas až 1000 nitov, čo je dôležité ako pre vykresľovanie detailov vo všetkých typoch scén, ale zároveň to prináša aj komfortné sledovanie aj vo svetlých miestnostiach v akúkoľvek dennú dobu.
Označenie 4K HDR PRO pri TCL TV zaisťuje skvelý zážitok pri sledovaní HDR vďaka technológii QLED, ktorá zobrazuje obraz v dokonalých farbách, hĺbke a detailoch.
TCL TCL

144Hz Motion Clarity PRO – čistý a ostrý obraz aj v najrýchlejších scénach

Užite si jasný a plynulý obraz plný detailov vo všetkých typoch scén vďaka natívnej obnovovacej frekvencii panelu 144 Hz. Táto TV prináša výrazne čistejšie a ostrejšie podanie pohybu ako bežné 50Hz modely.
ppi ambilight



HDR MULTIFORMAT – Podpora všetkých HDR formátov


Vychutnajte si úžasný zážitok z obrazovej kvality HDR bez ohľadu na zdroj.
TCL QLED séria C74 je skvelým výberom, ak si radi užívate obsah v HDR formáte. Táto televízia automaticky rozpozná najlepší formát pre akýkoľvek zdroj HDR. A čo je úžasné, podporuje všetky! Existuje niekoľko formátov HDR: základným z nich je HDR10, pre vysielanie je určený formát HLG. Pokiaľ vám ale naozaj záleží na dokonalom prekreslení všetkých typov scén, potom sú tu najlepšie formáty HDR – HDR10+ a DOLBY VISION. Dolby Vision je pomyselným kráľom všetkých HDR formátov, pretože nielenže prináša najlepšiu kvalitu, ale tiež ho nájdeme u najpopulárnejších služieb na trhu ako Netflix, Apple TV, HBO Max, Disney+ a ďalších, a tiež ho nájdeme v modernom hernom svete. TCL QLED séria C74 navyše prináša nadstavbu Dolby Vision IQ, ktorá dopĺňa skvelý obraz Dolby Vision o automatickú optimalizáciu obrazu pomocou senzora okolitého osvetlenia. Vychutnáte si tak najlepší možný obraz v akúkoľvek dennú dobu. 
TLC QLED TV TLC QLED TV


Game Master Pro 2.0 – hraj ako profík vďaka profi balíčku herných funkcií


S balíčkom herných funkcií Game Master Pro 2.0 získaš výhody proti konkurenčným hráčom. Pri hraní hier je dôležitá nielen perfektná grafika, ale aj rýchle reakcie a nízka odozva. S HDMI 2.1 a podporou 144 Hz VRR, 120 Hz VRR, FreeSync Premium Pro, funkciou 240 Hz Game Accelerator a ALLM je parenie vskutku zážitok. Vďaka VRR pôjdu hry krásne plynule bez trhania a rýchla obnovovacia frekvencia 144Hz či až 240Hz DLG zaistí ostrý a plynulý pohyb a najkratšiu možnú odozvu. Funkcia ALLM zaistí nastavenie najlepších možných herných vlastností automaticky, akonáhle je k TCL QLED sôrie C74 pripojená najmodernejšia herná konzola alebo výkonné PC s podporou HDMI 2.1. TLC QLED TV 
TCL TCL

240Hz Game Accelerator – Frekvencia 240Hz pre najostrejšie a najplynulejšie hranie PC hier

Vďaka najnovšej technológii 240Hz DLG (Dual Line Gate) môže dosiahnuť obrazovka skutočnej 240Hz obnovovacej frekvencie a najnáročnejší hráči tak dosiahnu najkratšiu možnú odozvu (input lag) a najplynulejšie a najostrejšie podanie pohybu v hrách.
TCL TCL

Dolby Atmos

Užite si 3D priestorový zvuk ako v kine vďaka najmodernejšej zvukovej technológii Dolby Atmos.

Dolby Atmos a symbol dvojité D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.
ppi ambilight

Google TV – zábava, ktorú máte radi. S malou pomocou Googlu


Google TV združuje filmy, programy, televízne programy a ďalší obsah z rôznych aplikácií a predplatných a organizuje ich priamo pre vás.

Niektoré aplikácie, obsah a/alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách. Záleží na dostupnosti.
TCL QLED TV TCL QLED TV


Hands-Free Google Assistant


Hlasové ovládanie Google TV bez použitia rúk poskytuje úplnú flexibilitu. Bez toho, aby ste opustili kreslo, môžete vyberať obsah, spúšťať aplikácie, zapínať televízor, prepínať vstupy, vyhľadávať filmy a mnoho ďalšieho. Je to jednoduché, užívateľsky prívetivé a neuveriteľne pohodlné.

Hlasové ovládanie Hands-Free Voice Control môžete zapnúť alebo vypnúť zapnutím alebo vypnutím vyhradeného tlačidla na spodnej časti TV. TCL TV QLED  
ppi ambilight

Google Meet


Buďte spolu. Bezplatné, jednoduché a vysoko kvalitné hovory a videohovory s televíziou TCL.

Vyžaduje prihlásenie pomocou účtu Google. Videohovory vyžadujú pripojenie kompatibilnej USB kamery. Kamery sú predávané separátne
TCL QLED TV TCL QLED TV



Works with Alexa


Amazon Alexa žije v cloude, umožňuje hlasom ovládať váš svet a je stále múdrejší. Požiadajte Alexu o prehrávanie hudby, počúvanie správ, zistenie počasia, nastavenie hlasitosti televízora, zmenu televízneho kanála, ovládanie chytrej domácnosti a ďalšie funkcie.

Kompatibilita s Alexou vám umožňuje využívať vaše Amazon Alexa zariadenie vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpené samostatne) pre ovládanie vášho TV. TCL TV QLED  
TCL TCL

Užite si obrovské množstvo obsahu v najlepšej HDR kvalite

Google TV vám poskytuje širokú škálu obsahu a vďaka kompatibilite so všetkými HDR formátmi si na televízoroch TCL C74 môžete vždy vychutnať obsah v najlepšom dostupnom formáte. Obzvlášť dôležitá je podpora technológie Dolby Vision, ktorá vám umožní vychutnať si najvyššiu kvalitu zo služieb Netflix, HBO Max, Disney+ a ďalších. Samozrejme, podpora HDR10+ je tiež zaistená.
TCL TCL

Bezrámčekové kovové prevedenie

Štýlový dizajn televízora zapadne do každého interiéru a nechá samotnej obrazovke lepšie vyniknúť.
TCL TCL

Stredový podstavec

Rad C74 prichádza s elegantným stredovým podstavcom, ktorý vám umožní TV umiestniť na, a aj na úzky typ nábytku. Funkčnosť a elegancia v perfektnej harmónii.

Technický popis

Obrazovka/displej

  • Uhlopriečka: 164 cm (65")
  • Rozlíšenie: 4K Ultra HD (3840×2160)
  • Typ podsvietenia: Direct LED + lokálne stmievanie Micro Dimming
  • Frekvencia panelu: 100 Hz
  • Ďalšie vlastnosti: technológia Quantum Dot, vysoký dynamický rozsah HDR 1000 nits (Dolby Vision, HDR10/10+, HLG), sada AI funkcie (Ai-Contrast, Ai-Color, Ai-Motion, Ai-Clarity, Ai-HDR), 4K upscaling, režim IMAX Enhanced, kvalita obrazu 3900 PPI, certifikovaný Low-Blue Light a Flicker-Free displej, bezrámčekový design.

TV tuner

  • Digitálny pozemný DVB-T (MPEG-2/4), DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Digitálny káblový DVB-C (MPEG-2/4)
  • Digitálny satelitný DVB-S a DVB-S2
  • Automatické ladenie Skylink FastScan

Multimédiá a zaujímavé funkcie

  • Operačný systém Google TV
  • Inteligentný procesor AiPQ 3.0
  • Integrované Wi-Fi 5
  • Internetový prehliadač
  • Hybridné vysielanie HbbTV 2.0
  • Bluetooth 5.0
  • LAN
  • Prehrávanie dát z domácej siete DLNA
  • Vstavaný Chromecast, AirPlay 2, a Miracast
  • Videohovory cez Google Duo
  • Aplikácia: Netflix, YouTube, HBO Max, Voyo, O2 TV, T-Mobile TV, Disney+, Apple TV, Amazon Prime, SledovaniTV.cz, Skylink Live TV, Lepší TV, Kuki, Google Play (predplatné nie sú súčasťou balenia)
  • Hlasové vyhľadávanie
  • Integrovaný Google Assistant / podpora Amazon Alexa
  • Podpora klávesnice
  • USB prehrávač (foto, video, audio)
  • Teletext
  • Základný hotelový mód
  • Herný TV
    • Herný režim Game Master 2.0
      • Automatický herný režim s nízkou latenciou (ALLM)
      • Podpora technológií VRR a FreeSync Premium Pro
      • Hranie v 4K pri 144Hz obnovovacej frekvencii
      • Cloudové hranie vďaka GeForce Now
      • Steam Link

Zvuk

  • Stereo reproduktory s celkovým výkonom 30 W
  • Prémiový priestorový zvuk Dolby Atmos
  • Dekodéry Dolby AC-4, DTS Virtual:XDTS-HD
  • 7pásmový ekvalizér

Konektivita

  • 2× HDMI 2.1 / 2× HDMI 2.0 (eARC, CEC, VRR, ALLM, 4K @ 144Hz)
  • 1× USB 2.0
  • LAN/Ethernet port
  • Digitálny optický audio výstup
  • Slúchadlový výstup
  • CI+ slot

Obsah balenia a rozmery

  • Dodávané príslušenstvo:
    • Inteligentné diaľkové ovládanie vr. batérií
      • Napájací kábel
      • Manuál
  • Rozmery balenia (Š × V × H): 164,7 × 99,5 × 17,7 cm (26,9 kg)