Philips 43PUS7805/12

Philips 43PUS7805/12

Televize Smart v uhlopriečke 108 cm (43") s rozlíšením 4K Ultra HD (3840×2160), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S2, OS SAPHI, HDR10+ / HLG / Dolby Vision, osvetlenie Ambilight, vylepšenie obrazu Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, LAN, HbbTV, multimediálny USB prehrávač, nahrávanie na USB, DLNA, hlasový asistent Amazon Alexa, zrkadlenie obrazovky, YouTube, Netflix, Dolby Atmos. Pripojenie: 3× HDMI (ARC, CEC), 2× USB, optický audio výstup, slúcadlový výstup. Celý popis
460 €
Vrátane RP a DPH
399 €
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Momentálne nedostupné

Kód: 2642401

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
23.11.2020
Heureka recenzia
Pěkný obraz, zvuk, jednoduché ovládání Youtube, prohlížeč jede ok Na ovladači vypínání zvuku hned u tlačítek pro hlasitost
Na ovladači u nás nedostupná platforma - asi něco jak netflix, radši tam mohli dát třeba youtube když už, to jede všude
Autor si prial zostať v anonymite
23.9.2021
Overený nákup
Televize je bohužel chytřejší než já...:-)
Marie B.
22.9.2021
Overený nákup
Vše v pořádku
Josef W.
12.9.2021
Overený nákup
Ambilight super
Jiří H.
9.9.2021
Overený nákup
Bohužel na nové televizi je uvolněný konektor na anténu a je tedy bez signálu.Po návratu z dovolené budu reklamovat,nebo vrátím.
Ľuboš L.
17.8.2021
Overený nákup
Zatiaľ spokojny
Martin H.
14.3.2021
Overený nákup
svítí i dozádu :-)
citlivý dálk. ovladač
umí YouTube atd.
netrefil jsem držák na zeď zcela vodorovně :-)
nastavení favourite kanálů by mohlo být více "natvrdo"
Slavomír K.
26.2.2021
Overený nákup
Ostrý obraz
Autor si prial zostať v anonymite
18.1.2021
Heureka recenzia
Ambilight 3 je fakt super
Někdy pomalejší reakce
Tomáš Š.
7.12.2020
Overený nákup
Vrátil jsem ji. Nespokojenost s aplikacemi a zrcadlením. Nicméně Ambilight mě hodně nadchnul ! To bylo SUPER
Autor si prial zostať v anonymite
4.12.2020
Heureka recenzia
Cena Ambilight
Nemá bluetooth Preferuji Android TV kvůli rozhraní i aplikacím Podstavce nepůsobí vůbec kvalitně
Autor si prial zostať v anonymite
15.11.2020
Heureka recenzia
Ambilight
Hodně omezený výběr aplikací Absence aplikací pro internetovou TV (Skylink, Lepší.TV, O2,...atd)
Autor si prial zostať v anonymite
13.11.2020
Heureka recenzia
dálkové ovládání je špatně vídět