Niceboy PILOT Q8

Niceboy PILOT Q8

Palubná kamera do auta Niceboy PILOT Q8 so super Full HD rozlíšením 1296p ponúka okrem skvelého obrazu tiež ľahkú inštaláciu, GPS modul s detekciou rýchlostných radarov, aktuálne informácie o polohe a rýchlosti, G-senzor a nahrávanie v slučke. Celý popis
155,83 €
Vrátane RP a DPH
90,90 €
-41%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
28.6.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1282069

Recenzie (0)

Tomáš K.
20.4.2020
Overený nákup
Dělá co má, ale že by z toho lezl nějaký super záznam, to opravdu ne. Až se něco stane, budu doufat, že to bude za jsného dne a ideálních podmínek. Protože jinak RZ ostatních účastníků provozu budu luštit, nikoli číst ze záznamu.
Po cca 3 týdnech se začala v průběhu jízdy samovolně vypínat a zapínat. Klidně i 3x za minutu
Vyjádření techniků niceboy ... Zkoušeli jsme jí deset minut a nevypla se ani jednou. To by jim člověk dal pětikorunu. Já ji doma vybalil a po zapnutí trvalo 3 minuty než se zase začala vypínat a to le…
Jozef S.
18.2.2020
Overený nákup
Detska hračka za peniaze
zle ovladanie,nekvalitný obraz zvlašť v noci ,slaba bateria
Gejza K.
29.1.2020
Overený nákup
zatiaľ nemal som čas všetky funkcie nastaviť ale už v nastavených sa dosť často chybuje , napr. dodržanie odstupu , vybočenia z jazdného pruhu, aktuálne povolené rýchlosti...
Miloslav S.
13.1.2020
Overený nákup
Velmi dobrý, kritika pouze na manipulaci s upevněním.
Jaroslav H.
27.12.2019
Overený nákup
Viditelnosť špz, farebnosť, tlmenie svetiel brzdových aj protiidúcich je mizerná neodporúčam sledovať youtube unboxing ,pretože každý je kolorovaný dodatočne. Natáčanie v rozlíšení viac ako 1920x1080 je zlé. Tie asistenty sú otravné a nefungujú dobre. Málo nastavení záznamu. Za viac ako 70€ sa to neoplatí kúpiť. :) +externý program je dobrý len na sledovanie tej gps... pri aktivovaní záznamu sa zatrasie celou kamerou a je počuť výrazné kliknutie a následné rozmazanie záberu
Jaroslav R.
17.12.2019
Overený nákup
Ve dne je vše ok, v noci jsem čekal lepší obraz. Značky protijedoucích aut jsou nečitelné a o moc lepší není viditelnost na značky aut jedoucích přede mnou. Stále se opakuje hlášení o nízké úrovni osvětlení.
Autor si prial zostať v anonymite
18.10.2019
Heureka recenzia
Pěkná kvalita obrazu Hodně dalších funkcí
Noční režim stojí celkem za prd. Kamera musí být stále připojená jinak se vypne.
Milan M.
9.6.2021
Overený nákup
Za ty peníze mě to docela zklamalo Mám tam nastavený pětiminutové smyčky a ono si to nahrává jak chce jednou 30 vteřin podruhé minutu a půl a tak dál málokdy to nahrává celých pět minut . Spíš uvažuji že to budu reklamovat.
Autor si prial zostať v anonymite
10.12.2020
Heureka recenzia
Funguje bezvadně
Autor si prial zostať v anonymite
9.11.2020
Heureka recenzia
Konečně perfektní kamera - naprosto nemá chybu. To, co jsem měl před tím (nebudu jmenovat) vyslovená tragédie.
František G.
13.8.2020
Overený nákup
Velice spokojen
Autor si prial zostať v anonymite
12.8.2020
Overený nákup
Super. Splna vsetko, co sme chceli.
René D.
17.7.2020
Overený nákup
Jednoduchá na ovládání a supr videa vše ok.dekuji.
Michal K.
4.7.2020
Overený nákup
Doporučuji, funkční kamera za slušný peníz. Na záběry z kamer za 4 tisíce to nemá, ale rozhodně postačí
Jednoduchá instalace
Jednoduché menu, vše je jasné
Záběry v noci jsou fajn, ale člověk si musí pohrát s nastavením
Vadim M.
2.7.2020
Overený nákup
Super