Niceboy PILOT Q1

Niceboy PILOT Q1

Niceboy PILOT Q1 je dostupná autokamera bez kompromisov. Natáča v interpolovanom FullHD s uhlom záberu 140 stupňov. Kamera tiež využíva technológiu WDR, ktorá umožňuje vidieť detaily temných aj veľa svetlých miest. Okrem atraktívneho vzhľadu, veľkého 3" displeja a prehľadného menu, je autokamera vybavená G-Senzorom a funkciami detekcie pohybu, parkovacieho módu a radom ďalších, ktoré využije každý vodič. Celý popis
57,99 €
Vrátane RP a DPH
32,60 €
-43%
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 3 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
28.6.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1321473

Recenzie (0)

Bohumil M.
15.6.2020
Overený nákup
Už po druhé nefunkční.
Tomáš K.
21.4.2020
Overený nákup
jediná výhoda je cena, jinak nic moc, tragické rozlišení, v noci není vidět nic, příště už bych si ji nekoupil
Zharko V.
9.4.2020
Overený nákup
Maly, drzi dobre na sklo, dlhy kabel, akuratna velkost displeja
Slaba baterka, navod by mal byt detailnejsi ako nastavit rozne funkcije
Hana B.
2.1.2020
Overený nákup
Zatím nevyzkoušeno,protože kamera neměla v balení uváděný přísavný držák.Vypadá vzhledově hezky,ale problém s reklamací kvůli držáku kazí radost z dárku :-(
Marta H.
21.12.2019
Overený nákup
Nekvalitní obraz, neostrý, nečitelné SPZ. Kvalita nočních záběrů byla ještě horší. Výrobek rozhodně nesplňoval moji představu o kvalitní auto kameře. Vráceno. Nedoporučuji.
Aleš K.
15.11.2019
Overený nákup
Zařízení přišlo rozbalené a zpožkozeným obalem....
Petr H.
8.11.2019
Overený nákup
Velmi nekvalitní videozáznam i za jasného dne. Kamera sice vytváří obraz s počtem bodů odpovídajícím Full HD, ale obraz je dopočítáván, proto je kvalita mizerná a nejsou čitelné žádné registrační značky. Vhodné nanejvýš do zemí, kde jsou kamery zakázané. :-) Ale je fakt, že cena odpovídá výkonu. Od tak levného produktu jsem asi chtěl moc. Následně jsem zakoupil kameru ve dvojnásobné ceně a ta již plní svůj účel.
Nízká cena. Pokud vám stačí natočit orientační dění před vozem bez detailů, potom uživatele asi uspokojí.
Nejsou čitelné žádné registrační značky ani za bílého dne, což vidím u autokamery jako fatální nedostatek.
Autor si prial zostať v anonymite
10.7.2019
Overený nákup
Zatím bez připomínek
Autor si prial zostať v anonymite
5.6.2021
Heureka recenzia
Splňuje účel
Helena B.
5.1.2020
Overený nákup
Cena=kvalita
Bohumil K.
31.3.2021
Overený nákup
Za ty peníze jsem spokojenej..
Veronika S.
3.1.2021
Overený nákup
Vše v pořádku, přítel je spokojen
Autor si prial zostať v anonymite
10.5.2020
Heureka recenzia
Zdrojový kabel má konektor do zapalovače, je nutno přikoupit rozdvojku pro připojení dalšího zařízení , v mém případě navigaci
Jaroslav J.
30.3.2020
Overený nákup
Za málo peněz výborný výrobek
Martina T.
25.3.2020
Overený nákup
Jsme spokojeni, naprosto dostačující.