Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

Rowenta Aqua Perfect HU5220F0

Rowenta Aqua Perfect HU5220F0

5 hodnotenia
Zvlhčovač vzduchu do bytu účinne a hygienicky ošetrí miestnosť antibakteriálnym roztokom a automaticky nastaví prirodzenú vlhkosť. Zvlhčovač Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 zaistí dokonalé výsledky vďaka ultrazvukovému systému studenej pary. Praktické ergonomické prevedenie sa pohodlne prenáša po byte a uľahčuje údržbu aj vďaka odnímateľnej nádržke na vodu.
Už sa nepredáva
119 €
Tovar od: MALL
119 €

Popis

Klúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Rowenta Aqua Perfect HU5220F0

  • Vysoký parný výkon
  • 3 inteligentné režimy
  • Variabilné nastavenie rýchlosti
  • Ergonomické prevedenie
  • Tichá prevádzka

Zdravá a čistá domácnosť

Zvlhčovač vzduchu Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 účinne ochráni vaše dýchacie cesty úplne prirodzenou a predovšetkým zdravou formou. Často sa totiž stretávame vo vykurovaných budovách s nepriaznivým suchým vzduchom, ktorý môže spôsobovať rôzne chronické ochorenia. Hlavne v zime môže suchý vzduch prispievať k vzniku respiračných infekcií. Práve pre predchádzanie týmto komplikáciám ideálne poslúži zvlhčovač vzduchu, ktorý nielen efektívne, ale aj hygienicky ošetrí vašu domácnosť. Jednoduchý parný proces zaistí požadovanú úroveň vlhkosti pomocou automatického režimu Auto Comfort, ktorý sám riadi mieru vlhkosti podľa teploty v miestnosti.

Dômyselná prevádzka zvlhčovača Rowenta Aqua Perfect HU5220F0

Vysoký parný výkon dosahujúci 9,12 litrov za deň sprevádza 3 inteligentné režimy pre perfektné výsledky, ktoré dopĺňa aj antibakteriálny roztok pre ešte čistejšiu hmlu. Táto troma rýchlosťami nastaviteľná hmla zakaždým zaručí optimálne výsledky priamo na mieru danému prostrediu. Zvlhčovač Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 využíva dva systémy zvlhčovania. Systém studenej pary vďaka ultrazvukovému kmitočtu vytvára jemné kvapôčky vody. Tým dovoľuje automatické zvýšenie stupňa vlhkosti okolitého vzduchu a bezchybne nastavuje relatívnu vlhkosť prostredníctvom elektronického hygrostatu.

Vedeli ste, že…

Suchý vzduch môže byť pôvodcom mnohých ťažkostí. V prostredí tohto vzduchu sa zle viaže prach, ktorý tak nepretržite poletuje v okolí a usadzuje sa nielen na nábytku, ale práve aj na dýchacích cestách. Ďalej urýchľuje odparovanie vlhkosti z pokožky, ktorá obklopená týmto vzduchom rýchlejšie hrubne. S kvalitným zvlhčovačom už nebudete musieť riešiť ani vysušený drevený nábytok plný prasklín.


Zvlhčovač Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 vyhrá boj s baktériami

Spoľahlivú kvalitu zaručí aj antibakteriálny roztok, ktorý potláča rast mikróbov. Navyše odstráni až 91% baktérií najbežnejšie prítomných v suchom prostredí. Užívateľov určite poteší aj dlhá prevádzková doba zvlhčovača Rowenta Aqua Perfect HU5220F0, ktorý vydrží až 30 hodín. Pri prevádzke vás navyše ani nebude vyrušovať od iných činností, pretože sa so svojou hlučnosťou 40 dB radí k veľmi tichým spotrebičom.

Užívateľsky príjemný

Ľahkú manipuláciu vám uľahčí integrovaná rukoväť nádržky na vodu, vďaka ktorej sa prístroj jednoducho prenáša. Táto nádržka je navyše chránená uzamykateľným systémom proti nechcenému vyliatiu. Bezstarostnú prevádzku ďalej zaistí aj praktický časovač s možnosťou nastavenia až 12 hodinového cyklu. Zvlhčovač Rowenta Aqua Perfect HU5220F0 dokonale splní vaše požiadavky, a to aj vo veľkých miestnostiach do 53,6 m².

Vlastnosti

  • Odvápňovací roztok – pre jednoduché čistenie a dlhotrvajúcu výkonnosť
  • Veľký objem odnímateľnej nádržky na vodu
  • Elektronický ovládací panel
  • Sklopiteľná rukoväť
  • Osvetlenie
  • Ultrazvuková technológia
  • Nočný režim
  • Ukazovatel hladiny vody
  • Automatické vypnutie

Dôležité informácie

Príkon 110 W
Oblasť účinnosti 53,6 m²
Objem zásobníku na vodu 5,9 l
Spotreba vody 380 ml/h
Počet rýchlosti 3
Doba prevádzky 30 hodín