Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

PANASONIC HC-V180EP-K

PANASONIC HC-V180EP-K

Výnimočne kompaktná a ľahká videokamera Panasonic HC-V180EP so super výkonným optickým 50× zoomom. Záznam v rozlíšení Full-HD a inteligentný 90násobný zoom s výkonnou stabilizáciou. Kompaktná videokamera vhodná pre jednoduché nahrávanie vysoko kvalitných záberov. Level Shot pre perfektne vyvážený obraz bez naklonenia. Celý popis
Už sa nepredáva
215 €
Tovar od: MALL
215 €
Kód: 892599

Popis

Najlepší spoločník na dovolenku

Či už sa zúčastňujete expedície alebo trávite čas s rodinou, váš záznam je stabilný a jasný vďaka päťosovej detekcii trasiem rukou. Táto funkcia je nevyhnutná pre zoom s vysokým rozsahom a odstránenie traseniu fotoaparátu. S nastavením užitočného 28mm širokouhlého objektívu môžete robiť pôsobivé snímky krajiny aj skupinové fotky.

{{ image(31486112, large, right, Panasonic HC-V180) }}

Dynamickejší spomienky plné emócií

Vďaka 90× inteligentnému zoomu môžete ľahko zachytiť vzdialené objekty, ktoré sú pre bežné funkcie priblíženie príliš ďaleko. Pomocou 50× Optickému zoomu môžete priblížiť zaznamenávaný predmet a domáce video tak obohatiť o viac emócií a dynamiky.

Vždy vyrovnaný záznam

Funkcia Level Shot automaticky rozpozná a opraví sklon snímok, takže si nemusíte s ničím robiť obavy. Podľa podmienok prostredia možno zvoliť jedno z troch nastavení – Vypnuté, Normálna alebo Silný.

Čisté výsledky bez rozostrenia

HYBRID O.I.S. + využíva päťosovú korekciu k dôkladnému potlačeniu rozmazania spôsobeného nechceným trasom – nezáleží na tom, či používate širokouhlý objektív, alebo vysoký zooom. Vďaka tomu môžete takmer v akejkoľvek situácii vytvárať ostré a jasné snímky.

Ľahké skupinové fotografie

Dostaňte do záberu viac osôb a pozadia vďaka funkcii 28mm širokouhlého objektívu (ekvivalent 35mm fotoaparátu). Hodí sa napríklad v situácii, keď chcete urobiť skupinovú snímku v malej miestnosti. Objekty sa vám vojdú do záberu aj pri filmovaní z malej vzdialenosti a integrovaný mikrofón kamery zachytia aj tiché zvuky.

Úžasná videá a fotografie

Rozšírený BSI senzor videokamery dokáže zachytiť špičkové snímky vo vysokej kvalite, a to za jasného aj horšieho svetla. To znamená, že môžete robiť záznamy nádherných scén a predmetov v rôznych podmienkach a v rôznych situáciách, napríklad v interiéroch a v nočnej krajine, s veľmi nízkym rušením.

Vaše vlastné pôsobivé videá

Široká ponuka efektov filtra – napríklad miniatúra, 8mm film, nemý film a časozberný záznam – umožňuje natáčať pôsobivé videozáznamy presne tak, ako si prajete.

Obsah balenia:

  • kamera
  • akumulátor 1940 mAh
  • sieťový adaptér
  • USB kábel
  • HDMI kábel