Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

iRobot Roomba 976

iRobot Roomba 976

Robotický vysávač s unikátnym systémom navigácie iAdapt 2.0 a s funkciou Imprint Link, ktorá umožňuje komunikáciu s mopom Braava. IRobot Roomba 976 je vybavený trojstupňovým čistiacim systémom AeroForce. Ovládajte svoj vysávač cez aplikáciu iRobot HOME. Celý popis
Už sa nepredáva
299 €
Tovar od: MALL
299 €

Popis

Kľúčové vlastnosti iRobot Roomba 976

  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Múdra navigácia iAdapt 2.0 s vizuálnou lokalizáciou
  • Akustická a optická detekcia nečistôt
  • Systém proti zamotávaniu do káblov
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
 iRobot Roomba 976

iRobot Roomba 976 je skutočne inteligentná

Vysávač je vybavený navigáciou iAdapt 2.0, s ktorou zvládne upratať priestory s neobmedzenou veľkosťou. Vďaka kamere rozpozná prekážky a nábytok a zvolí si najlepší spôsob upratovania. Vďaka funkcii Imprint Link zvládne spolupracovať s robotickým mopom Braava jet M6. Po dokončení vysávania vyšle pokyn Braave, ktorá sama vytrie.

 iRobot Roomba 976

Upratujte odkiaľkoľvek s aplikáciou iRobot HOME

Kvôli upratovaniu už nemusíte zostávať doma. Svojho robota môžete pohodlne ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie iRobot HOME zo svojho mobilného telefónu alebo tabletu. Táto aplikácia ponúka celý rad ďalších užitočných informácií a funkcií, a to všetko v českom jazyku. Jednoducho si môžete nastaviť časový plán upratovania pre jednotlivé miestnosti.

 iRobot Roomba 976 schody

iRobot Roomba 976 upratuje v troch stupňoch

Robotický vysávač iRobot Roomba 976 dokonale uprace vo všetkých kútoch vašej domácnosti. Systém AeroForce sústredný prúd vzduchu do úzkej štrbiny medzi rotujúcimi kefami. Vďaka bočnej kefke efektívne vyčistí aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien i rohy. Dva proti sebe rotujúce kefy ženú nečistoty priamo do zberného koša.

 iRobot Roomba 976

Nabíjaciu stanicu si vyhľadá sama

Vysávač Roomba 976 je vybavený štandardnou nabíjacou stanicou, do ktorej si sama zájde v prípade nutnosti dobitia batérie. Po nabití pokračuje v upratovaní presne tam, kde skončila. Pomocou aplikácie sa dozviete, kedy je potrebné vysypať kôš, vyčistiť kefy alebo ďalšie časti robota. Nájdete tu aj inštruktáž, ako takú údržbu vykonať.

 iRobot Roomba 976

Vedeli ste, že…

Spoločnosť iRobot je svetový líder vo vývoji domácich, vojenských a priemyselných robotov. Vyhráva väčšinu komerčných súťaží v robotike a patrí medzi významných vývojárov robotov pre NASA. V súčasnosti používa roboty iRobot viac ako 25 miliónov zákazníkov z Európy, Ázie i USA.


iRobot Roomba 976 Veľkokapacitný umývateľný zberný kôš Aero

Koš Aero

Zberný kôš disponuje veľkou kapacitou, kam sa dostanú aj tie najjemnejšie častice prachu, možno umývať vodou. Jeho údržba je teda veľmi jednoduchá.

iRobot Roomba 976 nabíjanie počas upratovania

Nabíjanie počas upratovania

Vysávač si sám stráži stav batérie, a keď je to potrebné, sám si dôjde do nabíjacej stanice. Po nabití pokračuje tam, kde bolo upratovanie prerušené.

iRobot Roomba 976 Program SPOT

Program SPOT

Roomba 976 je viac než len vysávač, poslúži aj ako metlička a lopatka. Program SPOT slúži k lokálnemu upratovaniu, ideálny na vysávanie rohožiek alebo vysypaného korenia.

iRobot Roomba 976 funkcia virtuálnej steny

Zo schodov nespadne

Senzory umiestnené na spodnej časti robota rozoznajú voľný priestor pod sebou, a tým vylúči možnosť pádu zo schodov alebo iných vyvýšených miest.

iRobot Roomba 976 automatické nabíjanie v nabíjacej stanici

Automatické nabíjanie

Po dokončení upratovania sa vysávač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice a začne sa nabíjať. Nestane sa teda, že by bol vybitý vo chvíli, keď ho budete potrebovať.

iRobot Roomba 976 nárazník so spomaleným dotykom

Nárazník

Nielen, že je Roomba 976 veľmi šetrná k nábytku, ale dostane sa do priestorov aj cez zdanlivé prekážky ako sú záclony alebo prikrývky na posteli. Práve vďaka tomu sa dočkáte čistoty aj pod nábytkom.

iRobot Roomba 976 systém proti zamotaniu do káblov

Systém proti zamotaniu

Roomba 976 je vybavená funkciou proti zamotávaniu do káblov či strapcov od koberca. Vďaka tomu pohodlne uprace v bežnej domácnosti bez rizika zaseknutia sa.

iRobot Roomba 976

Múdra aplikácia

Múdra aplikácie vedie štatistiky histórie jednotlivých upratovacích cyklov. Vďaka pomocníkovi máte k dispozícii inštruktážne videá alebo technickú podporu.

Vlastnosti

  • Múdra navigácia iAdapt 2.0
  • Ovládanie cez aplikáciu iRobot HOME
  • Robot hovorí česky.
  • Inteligentný Imprint Link
  • Trojstupňový čistiaci systém AeroForce
  • Funkcia odloženého upratovania
  • Senzory proti pádu zo schodov
  • Systém proti zamotaniu káblov – zabráni zamotaniu či zaseknutiu sa vysávača do káblov alebo strapcov od koberca
  • Inteligentné plánovanie upratovania

Obsah balenia

  • Nabíjacia základňa s integrovaným adaptérom

Technické parametre

Typ batérie Li-Ion 1800 mAh
Doba nabíjania 180 min
Diaľkový ovládač Nie
Automatický návrat do základne Áno
Hlučnosť 58 dB
Farba béžová

Odkazy

Video