Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 7690366

AENO rýchlovarná kanvica EK2

AENO rýchlovarná kanvica EK2

Rýchlovarná kanvica s príkonom 2200 W s objemom 1,5 litra. Aeno EK2 je vybavená konektorom STRIX, dvojitým plášťom a automatickým vypnutím. Vnútorná vrstva je vyrobená z nerezovej ocele AISI 304. Celý popis
Už sa nepredáva
25,50 €
Tovar od: MALL
25,50 €

Popis

Kľúčové vlastnosti Aeno EK2

  • Dvojité steny
  • Kontaktná skupina Strix
  • Objem 1,5 l
 Aeno EK2
Aeno EK2

Dvojité steny

Vnútorná stena, ktorá je v styku s vodou, je vyrobená z jedného kusu ocele AISI 303 a nemá žiadne spoje. Vonkajšia stena je vyrobená z tepelne odolného plastu. Vzduchová medzera medzi oboma stenami umožňuje udržanie horúcej vody po dlhú dobu bez toho, aby teplota vonkajšej steny dosahovala kritické hodnoty.

 Aeno EK2

Kontaktná skupina Strix

Britská firma Strix je svetovou jednotkou v obore tepelných regulátorov a kontaktných skupín pre kanvice. Podľa interných testov firmy Strix je životnosť regulátorov viac ako 12 000 vykurovacích cyklov.

 Aeno EK2

Oceľ AISI 304

Používa sa na výrobu vysoko kvalitného kuchynského náčinia a zariadenia. Táto veľmi pevná oceľ, odolná proti nárazom a kyselinám je schopná krátkodobo odolať teplotám až 900 stupňov Celzia.

Aeno EK2

Vápenný filter

Zachytáva rôzne vápenné častice, spôsobené používaním menej kvalitnej vody. Prevádzková životnosť filtra je neobmedzená, pretože je vyrobený z nerez ocele.

 Aeno EK2

360° rotácia na podstavci

360° rotácia na podstavci pre jednoduché použitie. Umožňuje používať optimálnu dĺžku kábla, ktorá je potrebná na dosiahnutie zásuvky, bez zbytočne visiaceho alebo prekážajúceho kábla. Tlačidlo kanvice je vo varnom režime osvetlené.

 Aeno EK2

Bezpečnosť

Kanvica sa automaticky vypne, keď sa voda začne variť, pokiaľ v nej je málo vody alebo žiadna voda alebo pri sňatí z podstavca. Okrem toho, elektrický kontakt je ukrytý pod gumovým tesnením, ktoré bránia vnikaniu prachu a vlhkosti.

Vlastnosti

  • Rýchlovarná kanvica
  • Dvojité steny – vnútorná vrstva je vyrobená z nerezovej ocele AISI 304, vonkajšia vrstva z tepelne odolného plastu
  • Vzduchová medzera medzi stenami pomáha udržať vodu dlhšie teplú a zabraňuje ohrievaniu vonkajších stien
  • Ovládače STRIX
  • Automatické vypnutie
  • Ochrana suchého zásobníka

Odkazy


*Použité fotografie môžu byť ilustračné.