Microsoft Nabíjacia sada k ovládaču

Microsoft Nabíjacia sada k ovládaču

S dobíjaciou sadou pre konzolu Xbox One sa akcia nikdy nezastaví. Nabíjať môžete počas hrania alebo po ňom, a to aj keď je konzola Xbox vypnutá. Nabíjacie batérie s dlhou výdržou sa plne nabije za menej ako 4 hodiny. Zabudnite na jednorazové batérie a nutnosť ich vymieňať uprostred hry. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
25 €
Vrátane RP a DPH
24 €

Momentálne nedostupné

Kód: 1093728

Recenzie (0)

Robo S.
27.12.2021
Overený nákup
Doručenie na druhí deň a prišlo to as pondelok večer zbytočne vihodene peniaze za expres doručenie
Adam B.
25.3.2021
Overený nákup
Stokrát lepší než kupovat stále dokola baterie, nebo samodobíjecí baterie. Za tu cenu se to určitě vyplatí.
Autor si prial zostať v anonymite
26.1.2021
Overený nákup
Výdrž srovnatelná s lepšími bateriemi. Spokojenost
Autor si prial zostať v anonymite
15.1.2021
Heureka recenzia
Dlouhá výdrž 2,7m kabel Kvalitní zpracování Lithium ion baterie
Peter Š.
13.5.2020
Overený nákup
Stojí zato zvážiť kúpiť radšej dokovaciu stanicu, ku ktorej dostanete aj batérie. Nabíjanie tak bude praktickejšie ako cez kábel a cena je v podstate rovnaká. Inak ale batérii ako takej niet čo vytknúť.
Originál
Musí sa nabíjať cez pripojený USB kábel (poriadne dlhý)
Martin B.
9.4.2020
Overený nákup
good
Autor si prial zostať v anonymite
27.3.2020
Heureka recenzia
Zboží bylo skladem
Richard R.
20.1.2020
Overený nákup
Pod baterku je nutne v ovladaci vložiť podložku aby fungovalo nabíjanie.
Dagmar S.
28.12.2019
Overený nákup
super dárek,ale dobíjecí kabel byl poškozený.
Klára M.
12.12.2019
Overený nákup
Supr cena
David M.
16.11.2019
Overený nákup
good
Autor si prial zostať v anonymite
9.8.2019
Overený nákup
Funguje, vydrží déle, než obyčejné baterie.
Autor si prial zostať v anonymite
1.8.2019
Overený nákup
výrobok splnil očakávania-funguje ako má
Krisztian T.
31.7.2019
Overený nákup
Funguje skvelo, veľká výdrž batérie cca 15 hodín na jedno nabitie aj pri používaní slúchadiel priamo z ovládača, nabíjanie počas hrania, led na USB kábli ukazuje ci je baterka nabitá + dlhý a kvalitný kábel.
Autor si prial zostať v anonymite
22.7.2019
Overený nákup
Výdrž naprosto dostačující. Kabel 3m s indikátorem nabíjení