Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne

BRAUN TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

BRAUN TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Naparovacia žehlička BRAUN TexStyle 7 Pro SI 7042 GRunikátnou hore zahnutou žehliacou plochou 3D FreeGlide s výbornou kĺzavosťou a odolnosťou proti poškriabaniu, ergonomickou uzavretou rukoväťou a presnou špičkou. Systém samočistenia, funkcia Antidrip proti odkvapkávaniu vody zo žehliacej dosky a možnosť vertikálneho žehlenia. Celý popis
Už sa nepredáva
69 €
Tovar od: MALL
69 €

Popis

Kľúčové vlastnosti Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR 

  • Svetovo prvá žehliaca plocha FreeGlide 3D
  • Najklznejšia plocha EloxalPlus
  • Presná špička
  • Pokročilá technológia naparovania – TexStyle 9 a 7 Pro 
  • Nádržka na vodu a doplnenie vody
  • Jednoduché odvápnenie
Řada CareStyle 7 a 7 Pro nabízí nejvýkonnější parní generátory značky Braun

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

3D FreeGlide

Svetovo prvá žehliaca unikátna plocha 3D FreeGlide s nahor zahnutými okrajmi a skosenými hranami umožňuje efektívny pohyb žehličky vo všetkých smeroch a bez pokrčenia už vyžehlenej bielizne. Jej tvar je inšpirovaný snowbordom a zabezpečuje jednoduchý pohyb po látke všetkými smermi, 360 °, (vpred i nazad) pre jednoduché a efektívne žehlenie. Žehlička sa dostane i do menej prístupných miest, ako sú záševky, zipsy, gombíky, volániky, záhyby. Žehlenie teraz bude ešte oveľa jednoduchšie a rýchlejšie.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Výnimočná kĺzava žehliaca plocha EloxalPlus

Najlepšia žehliaca plocha značky Braun s výnimočnou kĺzavosťou je 2× tvrdšia než nehrdzavejúca oceľ. Vďaka tomu je odolná proti poškrabaniu a poskytuje dlhodobú životnosť a šetrnú starostlivosť o bielizeň. Užite si najvyššiu úroveň odolnosti a vynikajúcej kĺzavosti, ktoré vám pomôžu bielizeň vyžehliť rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Presná špička na precízne žehlenie

Trojuholníková špička žehličky s parným výstupom vám uľahčí žehlenie i tých najviac nepoddajných záhybov v miestach, ktoré sa ťažko žehlia, ako sú límce, záhyby.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Pokročilá technológia naparovanie

Nastavenie parného výkonu umožňuje použitie potrebného množstva pary (0–50 g/min) k perfektnému vyžehleniu bielizne. Funkcia Turbo zvyšuje výkon konštantnej pary, tá potom preniká do tkaniny rýchlejšie a do väčšej hĺbky. Parný ráz 180 g/min vám potom jednoduchým stlačením tlačidla pomôže vyžehliť nepoddajné záhyby. Parné otvory sú rozmiestnené po celej žehliacej ploche, rovnomerný parný výstup tak urýchľuje celý proces žehlenia. Žehličku môžete naviac použiť i na vertikálne naparovanie.


Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Veľká nádržka a jednoduché doplnenie vody

Užite si jednoduchšie a pohodlnejšie žehlenie vďaka objemnej nádržke na vodu, vďaka ktorej nie je potrebné časté dopĺňanie vody a odbiehanie od žehliacej dosky. Žehličky majú väčší otvor nádržky na vodu. Vďaka tomu je doplňovanie vody rýchlejšie a pohodlnejšie. Nový je taktiež ergonomický tvar veka, ktoré sa teraz ľahšie otvára a zatvára.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Starostlivosť na dlhodobú životnosť žehličiek 

Všetky žehličky Braun sú vhodné na vodu z vodovodného kohútika. Aby mali žehličky čo najdlhšiu životnosť, je dôležitá starostlivosť a žehličku pravidelným odvápňovaním. Postup je veľmi jednoduchý a ako na to, nájdete krom za krokom v priloženom manuáli.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Automatické vypnutie pre bezpečnosť domácnosti

Funkcia automatického vypnutia vypne naparovaciu žehličku po 8 minútach vo zvislej polohe alebo po 30 sekundách vo vodorovnej polohe. Táto funkcia zaisťuje bezpečnosť a súčasne šetrí energiu. Či už si urobíte prestávku alebo potrebujete rýchlo odísť, už sa nemusíte obávať zabudnutej horúcej žehličky doma.

Braun TexStyle 7 Pro SI 7042 GR

Bez mokrých škvŕn na bielizni

Už žiadne mokré škvrny od vody a kvapkanie počas žehlenia, a to ani ak žehlíte pri nízkych teplotách. Vďaka špeciálnej funkcie AntiDrip už nemusíte strácať čas, aby ste vysušovali mokré škvrny na bielizni.


Vlastnosti

  • Naparovacia žehlička
  • Unikátna plocha 3D FreeGlide
  • Najklznejšia plocha EloxalPlus
  • Presná špička
  • Vysoký parný výkon
  • Jednoduché odvápnenie Ultimate FastClean
  • Chytrá technológia iCare

Technické parametry

Príkon 2400 W
Parný ráz 220 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika
Automatické vypnutie Áno
Automatické nastavenie teploty
Dĺžka prívodného kábla 2,5 m
Hmotnosť 1,5 kg
Farba Zelená

Odkazy


*Použité fotografie mohou být ilustrační.