LAMAX T6 GPS WiFi

LAMAX T6 GPS WiFi

Autokamera s magnetickým držiakom sníma vo Full HD rozlíšení aj za zlých svetelných podmienok. Lamax T6 GPS WiFi spozná náraz G-senzorom a zábery uzamkne proti automatickému mazaniu. Široký uhol 140° zaberie celú vozovku aj jej okolie, v prípade sporných udalostí tak máte po ruke dôkaz pravdy. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
149,99 €
Vrátane RP a DPH
79 €
-47%

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
31.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1388202

Recenzie (0)

Ondřej K.
16.2.2021
Overený nákup
Záznam kamery neodpovídá propagačním videím, kvalita je podstatně horší, v noci nejde vidět na záznamu ani značka cesty. Přes den se to dá. Škoda, že jsem si to instaloval do auta před testem.
Magnetický držák
Špatná kvalita videa.
Občas se nezapíná sama o sobě.
image.id
Autor si prial zostať v anonymite
1.12.2020
Overený nákup
Obraz opravdu není příliš zřetelný, za horšího světla je to o to víc horší. Ale jde-li o to vidět, že přijíždí auto, odbočuje... to ano. Ale na žádné detaily si kamera nepotrpí. Za běžné jízdy za denního světla, nejsou k rozeznání ani SPZ (až v případě při/zastavení). Příště bych si koupila kvalitnějš s lepším úchytem.
přichycení kamery na držák není pevný (při kolizi snadno spadne)
Pavel K.
30.1.2020
Overený nákup
Kameru jsem instaloval dovozu a pak hned odeslal do servisu. Ruší nahrávání zvuku a nejde přehrát software. Jinak pokud bude plně funkční, tak celkem ujde za ty peníze. Je malá, snadno se instaluje (magnetický držák) a má i GPS. Uvidíme po servisu.
Autor si prial zostať v anonymite
2.4.2021
Heureka recenzia
Kamera jako taková super
Pokud je baterie vybitá, nejde kamera pustit dokud nemá alespoň 10% takže část jízdy vždy nemám.
Autor si prial zostať v anonymite
4.2.2021
Heureka recenzia
Magnetický držák Nenápadná
Nefunkční baterie
Jan H.
30.12.2020
Overený nákup
Kamera naběhla, začala natáčet a zhasla. Mnoho pokusů a nic. Tak jsem jí vrátil. Nepoužitelná.
Autor si prial zostať v anonymite
27.12.2020
Overený nákup
Bohuzel nefunkcni baterie u noveho.
Hana V.
17.12.2020
Overený nákup
Zboží nebylo vůbec doručeno,kdybych se 2x neozvala,peníze by mi nebyly ani vráceny,bylo mi řečeno,ze musím zboží objednat znovu,mezi tím se ale o 300 korun zdražilo!
Autor si prial zostať v anonymite
16.12.2020
Heureka recenzia
Malá kamerka.
Kameru jsem pořádně ani nevyzkoušel,protože se displej kamery jen "podsvítil",ale nic nezobrazil. Tím tento model nehanim,zřejmě jsem měl smůlu na špatný kousek.
ILIJA N.
13.6.2020
Overený nákup
1. špatný nákup na MALL. Výrobek se špatnou záložní baterií. S Máll jsem nic nevyřešil, neměli snahu. Problém vrácení spočívá v montáži a demontáži kabeláže v servisu. Montáž půl hod. 1200,- Kč. Tak jsem si ji musel nechat. :-(
Malá.
Snadno se dá oddělat.
Velký úhel záběru.
Vždy po vypnutí zapalování ztaratí všechno nastavení
Aplikace se dost seká.
Někdy nesmyslný čas a datum u záznamu. Jindy špatně ukazuje rychlost.
Made in China za českou cenu.
Zdeněk V.
25.3.2020
Overený nákup
Nedisponuje kloubem, který by mohl rovnat sklon kamery nahoru/dolů. Pouze do stran. Kvůli tomu je pro nás nepoužitelná ve voze Hyundai i30 GD, jelikož sklon čelního skla je velký a kamera tak natáčí jen nebe. Kameru budeme vracet. Děkujeme MALL.cz, že bez problémů prodloužil 14ti denní lhůtu na vrácení zboží do doby, než skončí karantenní opatření v ČR.
Tomáš B.
4.1.2021
Overený nákup
Čínský šmejd, který se nicméně tváří jako český výrobek. Dělá asi co má...předpokládám že se jako ostatní čínské šmejdy rozbije za rok používání, kdy už se nebude dát hodnotit.
Autor si prial zostať v anonymite
15.12.2020
Overený nákup
Dobrá kvalita videozáznamu i v noci ale nenatáčí všechno. Některé zaznamy z jizdy chybí. Budu reklamovat.
Autor si prial zostať v anonymite
19.11.2020
Heureka recenzia
nefungoval
Autor si prial zostať v anonymite
20.10.2020
Overený nákup
+ dobrý poměr ceny a užitnosti, malé rozměry, dobrá kvalita záznamu i za zhoršených světelných podmínek - složité ovládání a nepřehledné menu
+ dobrý poměr ceny a užitnosti, malé rozměry, dobrá kvalita záznamu i za zhoršených světelných podmínek
složité ovládání a nepřehledné menu