Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1283459

Nillkin Qin Book puzdro pre iPhone Xr, čierny 2440541

Nillkin Qin Book puzdro pre iPhone Xr, čierny 2440541

Luxusné flipové puzdro pre iPhone Xr poskytuje maximálnu ochranu pred poškodením vonkajšími vplyvmi a mierni následky pádu. Je vyrobené z kvalitnej umelej kože so štruktúrovaným lesklým povrchom. Otváranie do boku s malým magnetom, presne padnúce výrezy, voľný prístup k ovládacím prvkom a konektorom Celý popis
Už sa nepredáva
11,80 €
Tovar od: MALL
11,80 €

Popis

Nillkin Qin Book

Mobilný telefón je nutné chrániť pred každodenným opotrebovaním, poškriabaním a pádmi. Vďaka štýlovému flipovému puzdru, získate nielen optimálnu ochranu zadnej a prednej časti a bokov telefónu, ale aj zaujímavo prepracovaný módny doplnok.

Tenké spracovanie presne na mieru telefónu

  • Optimálna ochrana proti poškodeniu zo všetkých strán
  • Plne dostupné ovládacie prvky a konektory

Zpracovanie

Ochranný kryt je vyrobený z kvalitnej umelej kože, ktorá ponúka odolnosť, dlhú životnosť a v ruke nekĺže. Jeho povrch je lesklý a jemne štruktúrovaný. Presne padnúce výrezy a voľný prístup k ovládacím prvkom a konektorom je samozrejmosťou. Bočné uzatváranie je opatrené malým magnetom, ktorý bráni samovoľnému otváraniu a výborne tým chráni displej.

Klúčové vlastnosti

Luxusné dizajnovo zaujímavé ochranné puzdro Nillkin Qin Book, je navrhnuté pre maximálnu ochranu telefónu zo všetkých strán, vrátane bokov a displeja. Tenké spracovanie s lesklým štruktúrovaným povrchom presne ma mieru telefónu a dobre sedí v ruke.