Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 1283459

Nillkin Qin Book puzdro pre iPhone Xr, čierny 2440541

Nillkin Qin Book puzdro pre iPhone Xr, čierny 2440541

1 hodnotenia
Luxusné flipové puzdro pre iPhone Xr poskytuje maximálnu ochranu pred poškodením vonkajšími vplyvmi a mierni následky pádu. Je vyrobené z kvalitnej umelej kože so štruktúrovaným lesklým povrchom. Otváranie do boku s malým magnetom, presne padnúce výrezy, voľný prístup k ovládacím prvkom a konektorom
Už sa nepredáva
11,80 €
Tovar od: MALL
11,80 €

Popis

Nillkin Qin Book

Mobilný telefón je nutné chrániť pred každodenným opotrebovaním, poškriabaním a pádmi. Vďaka štýlovému flipovému puzdru, získate nielen optimálnu ochranu zadnej a prednej časti a bokov telefónu, ale aj zaujímavo prepracovaný módny doplnok.

Tenké spracovanie presne na mieru telefónu

  • Optimálna ochrana proti poškodeniu zo všetkých strán
  • Plne dostupné ovládacie prvky a konektory

Zpracovanie

Ochranný kryt je vyrobený z kvalitnej umelej kože, ktorá ponúka odolnosť, dlhú životnosť a v ruke nekĺže. Jeho povrch je lesklý a jemne štruktúrovaný. Presne padnúce výrezy a voľný prístup k ovládacím prvkom a konektorom je samozrejmosťou. Bočné uzatváranie je opatrené malým magnetom, ktorý bráni samovoľnému otváraniu a výborne tým chráni displej.

Klúčové vlastnosti

Luxusné dizajnovo zaujímavé ochranné puzdro Nillkin Qin Book, je navrhnuté pre maximálnu ochranu telefónu zo všetkých strán, vrátane bokov a displeja. Tenké spracovanie s lesklým štruktúrovaným povrchom presne ma mieru telefónu a dobre sedí v ruke.