Philco PHCP 1620

Philco PHCP 1620

Indukčný varič s vysoko odolnou sklokeramickou doskou. Philco PHCP 1620 poskytuje vysokú efektivitu indukčného ohrevu, využije až 90% energie, čo znamená rýchlejší ohrev a úsporu nákladov. Indukčná sklokeramická doska je vhodná pre nádoby s priemerom dna 12–26 cm. Samozrejmosťou je časovač a detský zámok pre bezpečné používanie. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
54,90 €
Vrátane RP a DPH
49,90 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
7.12.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1288688

Recenzie (0)

Evgenia T.
3.2.2019
Overený nákup
Je to již druhá varná deska, mám tedy s čím porovnávat. Svoji funkci plní dobře - rychle rozpálí nadobí a jde se rovnou na vaření. Jako mínus je pro mne hlasitější pípání při nastavování teplot. Také u časovače - můžu nastavit buď po jedné minutě, nebo podržením po deseti minutách. To ale skáče příliš rychle, takže ulovit přesně 10 minut je nadlidský úkol, musím prostě zmačknout 10x šipku. To je opravdu nepraktické. Také pozor - zapíná se rovnou na výkon 1600 (max. je 2000). Nejnižší stupeň je 120 (pak jde 300, 500, 800, 1000...). Shrnutí: dobrý indukční vyřič, ale existují i lepší. Někomu bude vyhovovat víc, někomu míň.
Autor si prial zostať v anonymite
29.6.2021
Overený nákup
Regulace teploty přestala po týdenním provozu fungovat. Jinak prozatím vše v pořádku.
Autor si prial zostať v anonymite
23.2.2021
Heureka recenzia
nevýhodu jsem už rozepsala výše , jde o el. přístroj s více funkcemi, který si nemohu vyzkoušet.
Petra J.
9.11.2020
Overený nákup
Máme ji krátce a zatim funguje skvěle.
Autor si prial zostať v anonymite
9.11.2020
Heureka recenzia
cena
Autor si prial zostať v anonymite
13.10.2020
Overený nákup
Přehledné ovládání
Autor si prial zostať v anonymite
13.10.2020
Heureka recenzia
super hezký výrobek praktický výkonný doporučuji
Jana Š.
12.10.2020
Overený nákup
Moc pěkná, lehká a snadno ovladatelná plotýnka. Vejde se na ní i velký hrnec.
Dagmar J.
14.7.2020
Overený nákup
Mám ji jen měsíc, tak ještě moc nevím. Ale zatím tato zkušenost: po dosažení bodu varu vaří dlouho prudce a bez přestání, tj. zbytečně (doufám, že to není porucha). Když to chci zmírnit, musí se hodně snížit výkon, ale pak zase nevaří, tj. "nebublá". Na ohřátí je rychlá, kočce mlíko mám za pár vteřin:-). Vaření budu muset ještě vychytat. A taky je vyšší (celých 6 cm), než vypadá na obrázku.
Značení pro zvýšení/snížení teploty/výkonu je trojúhelníček základnou dolů nebo nahoru.. Znaky + a - jsou na reakci rychlejší.
Autor si prial zostať v anonymite
22.6.2020
Heureka recenzia
rychlost ohřevu
Autor si prial zostať v anonymite
3.6.2020
Heureka recenzia
Zkrátka perfektní
Autor si prial zostať v anonymite
14.5.2020
Heureka recenzia
Provedení - tvar a velikost
Velmi hlasitý zvuk tlačítek Chlazení také hlučné, ale to je u indukce obvyklé
Kamila M.
11.5.2020
Overený nákup
Super vařič doporučuji
Eva K.
25.4.2020
Overený nákup
Hezká indukce s přehledným a jednoduchým ovládáním
Hezký vzhled
Snadná regulace
Hlasitá odezva tlačítek
Lukáš R.
4.4.2020
Overený nákup
Výborný a funguje jak má.