KRUPS Automatický Kávovar Arabica EA811810

KRUPS Automatický Kávovar Arabica EA811810

Akcia
AKCIA: Napíš recenziu k vybraným produktom a získaj darček! (platí do 31. 12. 2021)!
Automatické espresso v elegantnej čierno-striebornej farbe vám vždy pripraví mimoriadny nápoj rýdzej chuti s nádhernou vôňou. Krups Arabica EA811010 s praktickým a kompaktným prevedením je doplnené intuitívnymi funkciami, modernými technológiami a prehľadným ovládacím panelom. Samozrejmosťou je riadenie teploty a mletie, parná tryska pre dokonalé cappuccino alebo pamäťový režim pre zaznamenanie obľúbených receptov.
Celý popis
Naši odborní asistenti vám radi poradia s výberom od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
355 €
Vrátane RP a DPH
239 €
-32%
Doprava zadarmo
Platí do 28.11.2021 alebo do vypredania
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
30.11.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1099015

Recenzie (0)

Karel C.
14.12.2020
Overený nákup
Zatím funguje výborně.
Jozef J.
12.12.2020
Overený nákup
Max spokojný
Dalibor H.
30.10.2021
Overený nákup
Jednoduché ovládání. Buď chcete silnou a nebo slabší kávu. Při dvojitém stisku stejného tlačítka kávy připraví 2 šálky naráz. Jednoduchým otočením středovým knoflíkem si nastavíte kolik kávy má natéct do hrníčku. Nastavení hrubosti mletí kávy je taky jednoduché. Kávovar jsem zakoupil 19.9.21 a zatím jenom spokojenost. Parní trysku jsem zatím nezkoušel. Chci prvně dokoupit Krups XS600010 Auto-cappuccino set.
Ing. Petra S.
27.8.2021
Overený nákup
Zatiaľ spokojná, ide, ako má... Pri mletí kávy je trochu hlučnejší, ale výrazne to nevadí.
město Ř.
10.6.2021
Overený nákup
Super káva za výbornou cenu. Není co vytknout.
Autor si prial zostať v anonymite
25.5.2021
Heureka recenzia
jednoduchá obsluha, výborná káva
Petr B.
13.5.2021
Overený nákup
Funguje dobře, káva je chutná, samozřjemně záleží na značce kávy. Má malé kompaktní rozměry. Lehce hlučnější při přípravě kávy (mletí kávy). Snad dlouho vydrží.
Autor si prial zostať v anonymite
2.5.2021
Overený nákup
Skladný a kompaktní kávovar s moderním stylovým vzhledem. S kávovarem se pracuje jednoduše díky přehlednému ovládacímu panelu a přiměřenému množství tlačítek bez zbytečných funkcí. Při použití kvalitní kávy má nápoj příjemnou aromatickou vůni a dobrou (silnou) chuť. Drobnou nevýhodou je horší ovládání pěnící trysky, která má nedostatečný dosah. Někomu by také mohl chybět větší objem připravovaného šálku kávy. Celkově ale dobrá volba za příznivou cenu.
Rozměry
Jednoduchost a přehlednost
Moderní vzhled
Relativně nízká cena
Chuť kávy
Nastavení teploty
Horší ovládání pěnící trysky
Malý objem šálku
Veronika L.
21.4.2021
Overený nákup
Kavovar mam este len mesiac, ale zatial som velmi spokojna. Nie je az taky velky cize nezaberie prilis vela miesta a podla mna nie je ani taky velmi hlucny. Ma vsetky funkcie,ktore potrebujem, robi dobru cerstvo namletu aromaticku kavicku. Za jediny nedostatok povazujem trysku na penenie mlieka. Mohla by byt trochu viac ohybna alebo vysuvatelna. Da sa len trochu vyhnut do strany, co napenovanie mlieka stazuje, ale da sa to spravit aj takto.
rozmer, chutna cerstva kava, nie prilis hlucny
tryska na napenenie mlieka - mohla by byt trochu viac ohybna alebo vysuvatelna, da sa len trochu vyhnut do strany, co napenovanie mlieka stazuje, ale da sa to spravit aj takto
JITKA N.
20.4.2021
Overený nákup
jednoduchá obsluha
Autor si prial zostať v anonymite
17.4.2021
Overený nákup
Maximálna spokojnosť - jednoduchý a vyzerá že aj kvalitný
ing. J.
14.4.2021
Overený nákup
Jednoduchý, snadno ovladatelný. Kolik vydrží, to ukáže až čas. Zatím spokojenost.
Romana P.
11.4.2021
Overený nákup
Spokojenost...káva výborná...
Viktor K.
2.4.2021
Overený nákup
Zatial služi ako má k spokojnosti.
Milan B.
30.3.2021
Overený nákup
jednoduché ovládanie, veľká spokojnosť