HAMA 118560 Steel Basic (8SLB) 8" (20,3 cm)

HAMA 118560 Steel Basic (8SLB) 8" (20,3 cm)

Elegantný digitálny fotorámik s oceľovým telom, 8" obrazovkou s rozlíšením 1024 × 768 pixelov. Integrovaná čítačka pre pamäťové karty a diaľkové ovládanie. České a slovenské menu. Celý popis
66,99 €
Vrátane RP a DPH
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra na predajni
Predajne
 
19.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 794583

Recenzie (0)

Autor si prial zostať v anonymite
2.5.2021
Heureka recenzia
pěkný design
Autor si prial zostať v anonymite
19.12.2020
Heureka recenzia
Nenalezám žádnou nevýhodu, s výobkem jsem spokojený
Jitka B.
4.1.2020
Overený nákup
.
Branislav D.
31.12.2019
Overený nákup
funguje vyborne
Petr H.
25.12.2019
Overený nákup
Rámeček rámcově splnil to, co bylo očekáváno, ale moc nadšený z něj nejsem. Nejvíce naštvalo špatné ovládání a překlady (např. OFF je přeloženo jako ANO, ON jako NE), které si zcela protiřečily. Doporučuji tedy přepnout na AJ verzi.
rámeček vypadá vzhledově pěkně
Má i vnitřní paměť
dálkový ovladač
Velmi špatné překlady do ČJ
Neintuitivní a nepřehledné ovládání
kvalita obrazu (barvy/kontrast/atd.) není moc dobrá
Dlouhá odezva na ovládání
Autor si prial zostať v anonymite
10.9.2019
Overený nákup
Vše OK.
Autor si prial zostať v anonymite
3.5.2018
Overený nákup
Super, děda naprosto spokojený!
Jiří B.
27.12.2016
Overený nákup
Spokojenost.
JAN S.
3.3.2016
Overený nákup
Spokojenost, menu je intuitivní, kalendář nic moc. Plní však očekávní - display je průměrný nikoliv vynikající.
Autor si prial zostať v anonymite
1.3.2016
Overený nákup
Sám pro sebe bych digitální rámeček nikdy nekupoval. Jsou předražené na to co umí. Tento výrobek funguje, jak má.
Milan V.
7.2.2016
Overený nákup
Nedoporucuji. Vracen, kvalita obrazu je hrozna, radsi jsem koupil Philips za 2300..kvalita nesrovnatelna.
Viktor K.
21.1.2016
Overený nákup
Zobrazení barev má nižší kvalitu. Při kolmém pohledu horší pozorovací úhel.
Jaroslav V.
13.1.2016
Overený nákup
Výborný doplněk interiéru Jednoduchá obsluha Dobré podání barev
Autor si prial zostať v anonymite
10.1.2016
Overený nákup
S výrobkem jsme spokojeni, splnil naše očekávání. Zakoupeno jako dárek pro babičku, kladně hodnotíme především automatické spuštění prezentace z USB flashky nebo paměťové karty hned po zapnutí napájení, bez nutnosti jakéhokoliv potvrzování.
Autor si prial zostať v anonymite
27.12.2015
Overený nákup
Velmi pěkný foto rámeček s dálkovým ovladačem. Pozorovací úhly nejsou špatné, displej je průměrný.Barvy lehce přepálené. Fotky jsou pro prezentaci řazeny podle názvu fotek. Vhodný dárek pro babičku.