10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 19811351

Buxton BTW 8800 ANC, čierna

Buxton BTW 8800 ANC, čierna

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Slúchadlá bezdrôtové s technológiou Bluetooth 5.2 s dosahom až 15 m ponúkajú luxusné hudobné prednes vďaka použitým moderným technológiám. Frekvenčný rozsah 20 – 9 000 Hz, zabudovaná batéria s výdržou prehrávania až 8 h na jedno nabitie, doba hovoru až 9 hodín, pohotovostný režim až 300 h. Celý popis
51,90 €
Tovar od: CZC.cz
51,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledné 2 kusy

12.6.2024 na výdajnom mieste
11.6.2024 - 12.6.2024 na vašej adrese

Popis

Slúchadlá BUXTON BTW 8800

Neobmedzujte sa káblami ani veľkosťou slúchadiel. Sústreďte sa len na hudbu a emócie, ktoré vám jej počúvanie sprostredkováva – to všetko s týmito TWS slúchadlami BUXTON BTW 8800 .

  • Bluetooth v5.2
  • mikrofón v každom slúchadle
  • výdrž až 8 hodín na jedno nabitie
  • dotykové ovládanie
  • podpora hlasového asistenta
  • Herný mód – režim nízkej latencie
  • Transparentný mód – režim priepustnosti
  • ANC – aktívne potlačovanie hluku

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Pôžitok z hudby

Pri tréningu alebo hraní slúchadla poskytujú skutočne vycibrený zvuk s presnými výškami, dobre čitateľnými stredmi a dynamickými basmi. 10 mm meniče s neodymovými magnetmi sú usadené vo veľmi pohodlných špuntoch.

Bezdrôtový design

Prečo je dizajn slúchadiel unikátny? Jedná sa totiž o úplne bezdrôtové slúchadlá , tzn. že máte k dispozícii iba dve kôstky, ktoré založíte do uší a je to. Nemusíte sa tak zaoberať nepraktickým káblom.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Podpora Hands-free

V každom slúchadle integrovaný mikrofón s obmedzením okolitých ozvien pre čisté telefónne hovory. Slúchadlá je možné používať aj jednotlivo, napríklad ako handsfree v automobile.

Vodeodolné

Slúchadlá majú vodeodolnú konštrukciu s ochranným krytím IPX6 , takže im nevadí dážď alebo napríklad pot. Nielen vďaka tomu sú tak skvelým parťákom aj pri športovaní.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Napájacie púzdro

Súčasťou balenia je aj napájacie puzdro, ktoré zároveň slúži aj ako úložné puzdro pre slúchadlá . Vnútri puzdra sa nachádza presne tvarovaný priestor, pre každé slúchadlo, opatrený kontaktmi na dobíjanie.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Kľúčové vlastnosti:

Bezdrôtové slúchadlá s technológiou Bluetooth 5.2 s dosahom až 15 m ponúkajú luxusné hudobné prednes vďaka použitým moderným technológiám. Frekvenčný rozsah 20 – 9 000 Hz , zabudovaná batéria s výdržou prehrávania až 8 h na jedno nabitie, doba hovoru až 9 hodín , pohotovostný režim až 300 h, mikrofón, nabíjacie puzdro, USB-C nabíjací kábel. Aktívne potláčanie šumu. Inteligentné dotykové ovládanie. Vodeodolná IPX6. Hmotnosť slúchadla 3,9 g.