Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 784038

Rohnson Žehliaca doska Stiroplus Flexi

Rohnson Žehliaca doska Stiroplus Flexi

Veľmi skladnú žehliacu dosku s rozmermi 114 × 36 cm možno prakticky umiestniť na stôl, pracovnú dosku alebo kuchynskú linku. Vďaka protišmykovým skladacím podstavcom drží pevne na svojom mieste. Celý popis
Už sa nepredáva
34,40 €
Tovar od: MALL
34,40 €

Popis

Stiroplus FLEXI

  • 114×36cm
  • veľmi skladná žehliaca doska
  • možno prakticky umiestniť kamkoľvek
  • protišmykové skladacie podstavce
  • vyrobené v Taliansku

Nebaví vás žehlenie? Možno začne, keď budete mať správnu dosku! Aj keď patríte medzi tých, ktorí prácu so žehličkou priamo neznášajú, hodí sa vám pár tipov, ako si vybrať správne žehliaca doska. Síce vás to so žehlením nezmieri, ale nebude vás po žehlení aspoň bolieť chrbát.

Skladnosť Doska by mala byť skladná, aby ste ju mohli rýchlo upratať, ale aj ľahko rozložiteľná, aby bola ľahko k dispozícii. Systémov je niekoľko – od ručného až po automatické. Vždy sa oplatí si ho vyskúšať – vrátane posúdenia toho, či nie je príliš ťažká na prenášanie.

Výška a šírka plochy Doska by mala byť vhodne zaoblená a dostatočne široká, aby ste na nej pohodlne vyžehlila tričká a košele. Tiež by mala disponovať výškovo nastaviteľnou žehliacou plochou s dostatočným rozsahom, aby aj vyššie aj menšie postavy žehlili pohodlne. Žehliaca plocha by mala byť priepustná. Para musí prechádzať, aby sa nezrážala a nemáčala bielizeň. To môže byť napríklad problém u plôch z drevotriesky.

Stabilita Doska musí byť stabilná, nekýve sa, neodchádza na plávajúcej podlahe alebo koberci. Jednak vám to môže znepríjemniť prácu, a hlavne to zvyšuje riziko popálenia. Doska by mala pôsobiť stabilne celá – ako nôžky, tak doska a odkladač na žehličku.

Kam so žehličkou Neprehliadnite to, aký má doska odkladač žehličky. Veľakrát ide o pevne zabudované kovové pokračovanie dosky, ale môže byť aj výsuvný. Vždy je lepšie sa pozrieť, či je stabilná, či pôsobí pevne a je pre vás pohodlne dosiahnuteľný – dvojnásobne, ak ste ľaváci a potrebujete mať žehličku na druhej strane.

Nechajte sa ďalej inšpirovať z našej ponuky:**