EZIDRI Sada sít na sušenie ovocia

EZIDRI Sada sít na sušenie ovocia

Sada sít na sušenie ovocia k sušičkám Ezidri Snackmaker FD 500 a Ezidri Classic. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
28,50 €
Vrátane RP a DPH

Na sklade 3 kusy

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
31.1.2022 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 459050

Recenzie (0)

Alžběta C.
30.9.2021
Overený nákup
Pořídila jsem na základě recenze, že by síta měla perfekně sedět na starý typ sušičky. Splnila očekávání.
Ivo Z.
15.4.2021
Overený nákup
Přesně pasuje do staré sušicky. Trochu drahé, ale pra babičce to udělalo radost a zase může dělat krizaly.
Autor si prial zostať v anonymite
13.11.2020
Overený nákup
Možnost až 15 pater na sušičku je skvělá.
Autor si prial zostať v anonymite
17.10.2020
Heureka recenzia
hodily se plata na naši sušičku, tak nadále slouží
Autor si prial zostať v anonymite
10.5.2019
Overený nákup
Zní to téměř neuvěřitelně, ale síta opravdu sednou na mou 25 let starou sušičku Harvest Maid Snacmaker Dehydrator FD-500. Plast na původních sítech už byl zkřehlý a mřížky se lámaly, teď můžu sušit směle dál...
Renata M.
15.11.2018
Overený nákup
Tento typ sušičky používáme doma již více jak 15 let a jsme s ním velmi spokojení - sušené potraviny jsou velmi kvalitní - oproti jiným typům nesrovnatelně lepší. Jediná drobná připomínka je k systému vypínání - sušička nemá vypínač a při vypnutí se musí kabel vždy vytáhnout ze zásuvky. Také bych upřednostnila prodej náhradních sušících plat po jednom kuse - výkon našeho typu sušičky je dimenzován maximálně na 10 pater - originální sada má 5 pater. Pokud jsme dokoupili 2 sady po dvou kusech (jiné na trhu nejsou), bude nám buď jedno patro chybět nebo jedno přebývat, což je s ohledem na velmi vysokou cenu závažná skutečnost. Proto bych přivítala trochu nižší cenu nejen sušičky, ale také náhradních dílů. Chápu, že kvalita se platí, ale cena toho typu je na trhu od začátku stále velmi vysoká a s inflací a přibývajícími kunkurenčními produkty neklesá. Děkuji a přeji hezký den. Renata Masopustová
Autor si prial zostať v anonymite
23.8.2018
Overený nákup
Bez výtek.
Autor si prial zostať v anonymite
22.11.2016
Overený nákup
Sušička Ezidri včetně jejích sušících plat je mercedes mezi sušičkami. Jsme s ní velice spokojeni. Míla.
Zdeněk J.
11.10.2016
Overený nákup
Celkově výborná sušička,takže další síta budou přibývat.
Petr M.
8.2.2016
Overený nákup
Vše OK.
Autor si prial zostať v anonymite
12.11.2015
Overený nákup
Se sušičkou Ezidri i se síty jsem maximálně spokojená ..... Doporučuji všem
Autor si prial zostať v anonymite
13.9.2014
Overený nákup
Cena dost vysoká, ale funkční a kvalitní...
Autor si prial zostať v anonymite
28.7.2014
Overený nákup
Sušičku EZIDRI vlastním 17 let. Dodatečná plata jsem dokopupila do konečného počtu a jsem velmi spokojená. Používám na houby, bylinky a křížaly. Usušené vždy ve velmi dobré kvalitě.
Ján G.
17.6.2013
Overený nákup
Trosku vyssia cena za 2 kusy, alepokial mate toho viac na susenie, tak to vyuzijete. Ja som so susickou kupil hned 2 sady a teraz som dokupil este jednu, ak rastu huby, tak to vyuzijem naplno.
Ivan V.
16.4.2013
Overený nákup
velmi praktické, ale drahé