Bosch MUM 4880

Bosch MUM 4880

Kuchynský robot Bosch MUM 4880 zvládne dobre a rýchlo nastrúhať zemiaky na zemiakové placky, vyšľahať šľahačku alebo zmixovať akýkoľvek kokteil. Posúďte sami… Robot má navyše v balení DVD s receptami – 86 receptov v 14 svetových jazykoch. Celý popis
169 €
Vrátane RP a DPH
165 €
Tovar od predajcu MALL

Na sklade na 2 predajniach

Už zajtra na 2 predajniach
Predajne
 

Kód: 483866

Recenzie (0)

Blanka Z.
22.12.2020
Overený nákup
Pěkný, lehký, montáž jednotlivých dílů se dá docela dobře pochopit.
Zuzana J.
21.12.2020
Overený nákup
skvělý robot
Peter G.
10.12.2020
Overený nákup
Velmi dobrý výběr.
Radek D.
19.8.2021
Overený nákup
je to super chybí pouze odšťavňovač
Blanka P.
8.1.2021
Overený nákup
Je výborný, velká spokojenost.
Jana V.
6.1.2021
Overený nákup
Super
Jana H.
2.1.2021
Overený nákup
Veľa príslušenstva nato ze je to taký malý prístroj. A nieje ani hlučný
Antonín H.
29.12.2020
Overený nákup
Spokojenost
Václav v.
25.12.2020
Overený nákup
lehký, skladný, trochu hlučnější, jinak super výbava včetně odšťavňovače, není nejlevnější ale za ty peníze super
Alena K.
25.12.2020
Overený nákup
Robot výborný, splnil naše očakávania, len nebola dodržaná dodacia lehota, tovar bol dodaný až po urgencii
Eva J.
25.12.2020
Overený nákup
Zatím bez chybičky
Autor si prial zostať v anonymite
21.12.2020
Overený nákup
V tuto chvíli nemám odzkoušený produkt ale kuchyňský robot,prý nový, zboží bylo viditelně rozbalené, krabice poškozená, potrhaná.(byla zabalená ještě v jedné, která nebyla poškozená) Nebýt nakupovaní před štědrým dnem na poslední chvíli zboží vrátím.
MALL.CZ reagoval na tuto recenzi slevovým poukazem na další nákup
Rozbalené zboží označováno za nové
Antonín C.
19.12.2020
Overený nákup
Moje hodnocení neznamená, že je výrobek špatný, ale vadí mi, jak firma tvrdošíjně tlačí na moje vyjádření o spokojenosti i když jsem při nákupu jasně uvedl, že chci prodloužit dobu vrácení zboží do konce ledna (využil jsem předvánoční nabídky) . Znamená to totiž, že je to vánoční dárek a proto ještě 20.12.2020 nemohl být vyzkoušen. Už mě tedy, prosím, neotravujte svými netrpělivými požadavky na ohodnocení. Až přijde ten správný čas, rád výrobek ohodnotím.
Autor si prial zostať v anonymite
16.12.2020
Overený nákup
Tichý motor , vše bez problémů
Radmila V.
16.12.2020
Overený nákup
Je to úplně jiný systém než jsem měla u starého robota, trochu jsem měla obavy, jestli to nebude moc složité, ale je to v pohodě a pracuje dobře. Jen si trochu musím zvyknout.
Bohaté příslušenství, jen chyběl kotouč na bramboráky, ale to jsem četla v recenzích a zrovna jsem ho přikoupila
Zatím jsem na nic závažného nepřišla