Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 783022

Rowenta RO 6743EA Ergo Fore Cyclonic ECO Parque

Rowenta RO 6743EA Ergo Fore Cyclonic ECO Parque

13 hodnotenia
Vysoko účinný kompaktný vysávač, s patentovaným systémom vyprázdnenia odpadovej nádoby jedným dotykom. To sú hlavné vlastnosti bezvreckového vysávača Rowenta RO 6743EA Ergo Cyclonic Fore ECO Parque.
Už sa nepredáva
179 €
Tovar od: MALL
179 €

Popis


Rowenta:

Značka Rowenta založená v Nemecku už v roku 1884 prináša prelomové inovácie uľahčujúce život. Nezaprie krajinu svojho pôvodu, atribúty ako je kvalita, vysoký výkon, presnosť, odolnosť, robustnosť a dôraz na ergonómiu premietajú v celom portfóliu. Zároveň vyniká jedinečným dizajnom predných francúzskych dizajnérov. Vysávače Rowenta vznikajú vo Francúzsku, neďaleko Paríža, kde je súčasťou továrne tiež výskumné centrum zameriavajúce sa na inovácie a priekopníctvo v oblasti odhlučnenia, ergonómia a úspory elektrickej energie. Výkonné ekologické motory Rowenta s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú účinnosť vysávania ako modely 2 200.

Nemenej dôležitou súčasťou komplexu je testovacie centrum, kde sa vysávače podrobujú náročným, 650 hodín trvajúcom testom kvality materiálu, ovládacích prvkov, komponentov a motora tak, aby odolali náročnému a intenzívnemu zaobchádzaniu. Vynikajúca úroveň filtrácie spočíva v Rowenta viacstupňovom filtračnom systéme. Rowenta ďalej používa vrecká z netkanej textílie Wonderbag, model Endura s veľkou kapacitou 5 l funguje navyše ako prídavný filter s 5timi filtračnými úrovňami (oproti dvom v porovnaní s klasickým papierovým sáčkom), je tak hygienickejšia a antibakteriálna úprava zabraňuje možnosti vzniku zápachov . Pokrokové vlastnosti vysávačov Rowenta sú potvrdené aj v rámci energetických štítkov podľa regulácie Európskej únie.



Hlavné prednosti:

Vysoký výkon po celú dobu vysávania vďaka pokročilej cyklónovej technológii:

Extrémny výkon po dlhú dobu.

Pokročilá cyklónová technológia, dokonalé odlúčenie nečistôt z nasatého vzduchu v odlučovači (až 97%), nedochádza k zníženiu účinnosti v priebehu vysávania a upchávaniu filtra

Extrémne účinný:

Vysoko účinná sacia hubica Rowenta na všetky typy podláh je výsledkom viac ako päťročného výskumu a umožňuje dokonalé čistenie kobercov aj tvrdých podláh. X-treme Power sa môže pochváliť extrémnou účinnosťou vysávania na tvrdých podlahách s najlepším hodnotením „A“. Doprajte svojim parketám či plávajúcim podlahám maximálnu starostlivosť, navyše aj vďaka parketovej hubici SOFT CARE, ktorá je súčasťou balenia.

Jednoduché a hygienické vyprázdnenie nádoby vďaka patentovanému systému CLEAN EXPRESS ERGO:

  • Ľahké vybratie: jednou rukou
  • Ľahké otvorenie: stlačením jediného tlačidla
  • Ľahké vyprázdňovanie: iba jedným pohybom

Zaoblený tvar nádoby bol špeciálne vyvinutý, aby sa prach na stenách nezachytávali, funkčné tvar veka navyše pôsobí proti vzniku chuchvalcov a vyprázdňovanie nádoby je oveľa jednoduchšie.

Ekologický motor s vysokým výkonom:

Výkonné ekologické motory s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú saciu účinnosť ako modely 2 100 W!

Extrémne ergonomický:

Nový rad príslušenstva Ergo Comfort Silence bola vyvinutá pre väčší komfort, účinnosť a zníženie hlukových vibrácií pri vysávaní. Kovová teleskopická rúrka so systémom Shock Protect bráni nechcenému uvoľneniu spojených častí a uľahčuje pohodlné vysávanie vo vzpriamenej polohe.

Integrovaná kefka na nábytok Easy Brush na rukoväti je vždy po ruke, dokonale poslúži miesto prachovky pri vysávaní políc, nerovných predmetov aj klávesnice. Na rukoväti je navyše k dispozícii ovládanie sacej sily.

Rukoväť ERGO KOMFORT s 3 pozíciami úchopu:

  • „Power area“ pre silnejší prítlak je ideálny na koberce a vysávanie oboma rukami
  • „Liberty area“ – jedným pohybom sa rukoväť nakloní tak, že minimalizuje svoju výšku pre pohodlné vysávanie pod nábytkom jednou rukou
  • „Posture area“ pre jednoduché vysávanie jednou rukou vo vzpriamenej polohe šetriaci chrbát, ideálny úchop na vysávanie tvrdých podláh

Kompaktný, praktický a ergonomický:

Vďaka malým rozmerom sa s vysávačom ľahko manipuluje a ľahko ho uskladníte. Veľká kapacita zbernej nádoby 2 l pri zachovaní kompaktných rozmerov vysávača zabezpečí, aby ste už nemuseli nádobu tak často vyprázdňovať.

Parksystém s možnosťou vertikálneho aj horizontálneho uskladnenia hubica ušetrí ďalší priestor. Vysávanie schodov a prenášanie sa stane hračkou, pretože je ľahký a disponuje veľkým ergonomickým držadlom.

Pohodlnú polohu pri vysávaní umožňujú nastaviť kovové teleskopické trubice.

Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie výkonu podľa typu vysávaného povrchu. Nadchne vás optimálna manévrovateľnosť a stabilita vďaka 2 veľkým kolesám a veľké nášľapné tlačidlá pre zapnutie/ vypnutie a navinuntí kábla.

Ochranný nárazník ešte viac uľahčuje vysávanie bez obáv o nábytok. Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie výkonu podľa typu vysávaného povrchu.

Vhodný pre alergikov:

Vzduch, ktorý dýchame, obsahuje častice, ktoré môžu byť alergénne: larvy a výkaly roztočov, plesne, peľ, dym a živočíšne zvyšky (chlpy, koža, sliny, moč). Najjemnejšie častice môžu prenikať hlboko do dýchacích ciest alebo môžu spôsobiť zápal a zhoršiť dýchacie funkcie.

Filtre (H)EPA (High) Efficiency Particulate Air Filter sú vzduchové časticové filtre s vysokou múčinnostou, ktoré umožňujú zachytenie najjemnejších častíc. Vďaka filtru (H) EPA je vyfukovaný vzduch v miestnosti čistejší ako pred nasatím do vysávača. Filtrácia HEPA 13 zachytí 99,99% všetkých vysávaných nečistôt vrátane alergénov a je vhodná pre alergikov aj majiteľa domácich maznáčikov.


Technické parametre:

  • Energetická trieda A
  • Príkon: 700 W (zodpovedá účinnosti 2100W *)
  • Filter HEPA H13
  • Akčný rádius: 8,6 m
  • * Porovnanie s predchádzajúcou radou Rowenta 2100W

Obsah balenia:

  • Vysoko výkonná sacia hubica na všetky typy podláh
  • Kefka na nábytok Easy Brush integrovaná na rukoväti
  • Parketová hubica
  • Teleskopická štrbinová hubica
Univerzálna sacia hubica na všetky typy podláh

Ďalej odporúčame: