ETA Parný čistič Aquabelo 1264 90000 čierny/biely

ETA Parný čistič Aquabelo 1264 90000 čierny/biely

Ručný parný čistič so širokou škálou príslušenstva. Automatická regulácia a kontrola tvorby pary. Celý popis
Tovar od predajcu MALL
48,90 €
Vrátane RP a DPH

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1032601

Recenzie (0)

Dagmar P.
2.5.2021
Overený nákup
Spokojenost výborný na zrcadla, okna a vůbec všechno...
Ivana P.
12.8.2020
Overený nákup
Dobře čistí, hodně příslušenství za dobrou cenu
Autor si prial zostať v anonymite
17.6.2021
Overený nákup
Výborný pomocník v domácnosti. Příznivý poměr cena / výkon. Bohaté a užitečné příslušenství. Jednoduchá obsluha.
Robert M.
7.4.2021
Overený nákup
nefungoval od zaciatku, musel som ho vratit. Uz 3 tyzdne cakam a zatial sa nikto neozval
Autor si prial zostať v anonymite
20.11.2020
Heureka recenzia
Nevyhovuje slabý výkon a problémy s náhradním díly poněvadž se už asi nevyrábí
Autor si prial zostať v anonymite
17.5.2020
Heureka recenzia
docela slušný počet nástavců
indikace svítí zeleně a tak s tím děláte, ale pouze chvilku a pak se zase rozsvítí červeně a přístroj se opět zahřívá, a takto dokola, každou chvíli čekáte
Štefan G.
10.4.2020
Overený nákup
Čakal som od toho viac.
Jana H.
9.4.2020
Overený nákup
Opticky vytváří mlhu,která na povrchu ihned chladne,a tak se hodi jen na prach. Mastnota v kuchyni se ani nepohne,mezi dlaždicemi žádná změna. Hračka pouze na "čistý prach".
Monika T.
9.4.2020
Overený nákup
Je úžasný, vyčistila som ním rúru zvnútra, zapečenú kovovú mriežku na sporáku a má za sebou už aj umývanie okien s nadstavcom s froté poťahom. Pri väčšom znečistení a zapečenej mastnote treba aj drátenku alebo hubku, ale je to oveľa rýchlejšie ako klasicky s vodou. Za mňa super na bežné práce v domácnosti.
Ludvík M.
3.4.2020
Overený nákup
VŠE V NAPROSTÉM POŘÁDKU
Juraj D.
23.3.2020
Overený nákup
Veľmi dobrý výrobok
Autor si prial zostať v anonymite
21.3.2020
Heureka recenzia
Pomer cena a vykon
Albina M.
8.3.2020
Overený nákup
kupovala som ho hlavne na čistenie okien avsak absolutne nie je vhodný necháva čmuhy musi sa cistiť znovu , pomalá práca
Petr P.
16.3.2021
Overený nákup
Super.
Alzbeta G.
17.3.2020
Overený nákup
jednoduchý
rýchlo sa nahreje