Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 649245

SONY MicroSDHC 32 GB (class 10) 90MB/s + adaptér na SD

SONY MicroSDHC 32 GB (class 10) 90MB/s + adaptér na SD

Vysokorýchlostná microSDHC karta s kapacitou 32 GB a rýchlostnou triedou class 10, UHS-1 vhodná aj do prístrojov s extrémnymi nárokmi. Rýchlosť prenosu dát až 90 MB/s. Celý popis
Už sa nepredáva
18 €
Tovar od: MALL
18 €

Popis

  • Vysokorýchlostná karta microSD, 32 GB Sony micro SDHC 32 GB SR-32UY
  • Prenosová rýchlosť (čítanie) až 90 MB/s
  • Rýchlostná trieda UHS-1, Class 10


File Rescue

Niekedy sa niečo pokazí a dáta, či už sú to fotografie, či súbory, sa poškodia alebo stratia. Softvér File Rescue* je výkonný nástroj pre obnovu poškodených alebo stratených dát a vďaka jednoduchému ovládaniu je vhodný pre každého. Podporuje tiež video vo formáte XAVC S a rozlíšenie 4K. Pre majiteľov pamäťovej karty od Sony je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. *Nezaručujeme obnovu všetkých dát. Niektoré súbory sa nebudú môcť dať obnoviť v dôsledku stavu dát. Ak dôjde k poškodeniu alebo poruche pamäťovej karty, tento stav obnoviť nemožno.

Nekompromisná rýchlosť

Aj veľké mediálne súbory prenesiete do počítača behom okamihu. Vďaka rýchlosti čítania až 90 MB/s strávite kratšiu dobu čakaním, takže budete môcť venovať viac času práci alebo zábave.

Vysoká kapacita

Vo svojom smartphone, v tablete alebo v inom kompatibilnom zariadení môžete mať uložené stovky fotografií, filmov a audiosúborov!

Vrátane adapréra pre karty SD

Vrátane adaptéra pre karty SD, ktorý uľahčí prenos dát do notebooku a zaistí kompatibilitu so zariadeniami, ktoré podporujú plnoformátové karty SD.

Vysoká spoľahlivosť

Dokonalá spoľahlivosť a odolnosť aj pri intenzívnom používaní: odolné proti röntgenovému žiareniu, vode, teplote a nárazom.