De'Longhi ECP 31.21

De'Longhi ECP 31.21

Pákový kávovar De'Longhi ECP 31.21 s parnou tryskou pre perfektný na našľahanie mlieka. Nádoba na vodu má kapacitu 1 liter. Kávovar je vhodný na mletú aj porciovanú kávu. Vysoký tlak kávovaru zaistí perfektné výsledky. Celý popis
S našimi odbornými asistentami môžete nakúpiť cez telefón v pracovné dni od 08:00 do 20:00 na čísle +421 232 331 910
Tovar od predajcu MALL
129,16 €
Vrátane RP a DPH
100,70 €
-22%

Na sklade 5+ kusov

Ihneď k odberu na predajni
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1008908

Recenzie (0)

Aleš D.
13.3.2020
Overený nákup
Vybrán do kanceláře jednak pro poměr cena/výkon, jednak proto, že umožňuje použití E.S.E. podů. Při použití kávy, která není až tak jemně umletá je vše naprosto v pohodě - vůně, chuť, pěna. V případě velmi jemně mleté kávy je trochu problém - voda protéká poněkud hůře i zvuk je jiný. Empiricky zjištěno, že velmi jemně mletou kávu není vhodné v sítku upěchovat, ideálně tedy takovou vůbec nepoužívat. Kapučíno jsme ještě nezkusili. Je to taková malá jednoduchá šikovná mašinka, celkově naprostá spokojenost.
Petra Z.
25.2.2020
Overený nákup
Velká spokojenost s kávovarem, zatím jsem nezjistila žádnou nevýhodu ani problém
Jaroslav Š.
12.1.2020
Overený nákup
Připraví výbornou kávu.
Branislav B.
28.12.2021
Overený nákup
Pohodička manželka si pochvaluje
Stefania B.
3.12.2021
Overený nákup
Som veľmi spokojna
Autor si prial zostať v anonymite
5.9.2021
Heureka recenzia
Jednoduchá obsluha. Automatické vypínání. Příznivý poměr ceny a užitných vlastností.
Kontrolka vody by měla být osvětlená led diodou. Nepraktické vyjímání nádržky na vodu směrem vzhůru.
Vladimir M.
15.3.2021
Overený nákup
Slabá pena
Peter I.
24.6.2020
Overený nákup
S kávovarom som veľmi spokojný.
Autor si prial zostať v anonymite
17.6.2020
Overený nákup
Tichý, ľahko ovládateľný, pekne napeňuje, káva z pákového kávovaru chutí lepšie
Autor si prial zostať v anonymite
8.6.2020
Heureka recenzia
Nepřetlačí jemně namletou kávu
Veronika P.
5.6.2020
Overený nákup
Spokojnosť.
Jiří J.
5.6.2020
Overený nákup
Spokojenost, za rozumnou cenu, není co dodat.
Martina K.
26.5.2020
Overený nákup
Pomer cena a kvalita veľmi dobrý.
Jana T.
6.4.2020
Overený nákup
krásná pěna na kávě
Dana P.
1.4.2020
Overený nákup
Použivame od Vianoc, manželka je celkom spokojna, ja som viac kriticky, beriem to tak, že je to náš prvý pakový kavovar, asi za taku cenu je to ok, problem je , že ak dam trošku viac kávy, ma problem pretlačit vodu, preto už ani nepouživam dvojitu formu,može to byt ale aj problem hrubky namletej kavy, hlučnost je v poriadku, dufame , že teda aspon niečo vydrži zopar rokov.
malo hlučný, nizka cena
slabši tlak