Buďtea nakupujte s dopravou ZADARMO
0
mesačne
Kód: 891248

Microsoft Lumia 650, dualSIM, čierny

Microsoft Lumia 650, dualSIM, čierny

Neobmedzené práce naprieč zariadeniami so systémom Windows 10 v ultratenkom tele 6,9 mm Celý popis
Už sa nepredáva
158 €
Tovar od: MALL
158 €

Popis

Stvorený pre prácu

Vďaka robustným integrovaným bezpečnostným funkciám a nastaveniam balíka Office 365 jediným kliknutím, spolupracuje telefón Lumia 650 vybavený systémom Windows 10 bez obmedzenia s platformami Microsoft, ktoré sa používajú vo vašom podniku. Budete mať k dispozícii úplnú integráciu s aplikáciami Microsoft a služby, vďaka ktorým budete produktívni, budete nepretržite pripojení k sieti a neustále pripravení k ľubovoľnej činnosti.

Uvidíte každý detail

Užite si čistý a jasný obraz aj na priamom slnku vďaka super ostrému 5palcovému displeju HD OLED, ktorý je elegantne uložený v precízne spracovanom kovovom ráme opracovanom diamantovými nástrojmi. Vďaka ľahkej konštrukcii, tenkému profilu s hrúbkou 6,9 mm a 16 GB vnútornej pamäte je telefón Lumia 650 dokonalou kombináciou prvotriedneho vzhľadu a vysoko výkonných funkcií.

Vaša mobilná kancelária

Najnovšie mobilné verzie aplikácií Word, PowerPoint, Excel, Outlook a OneNote sú integrované a plne optimalizované pre dotykové displeje. Vaše aplikácie a služby Microsoft sú synchronizované naprieč vašimi zariadeniami so systémom Windows 10 prostredníctvom úložiska OneDrive, takže vaše fotografie a dôležité dokumenty sú v prípade potreby vždy s vami.

Pracujte zo všetkých kútov sveta

Pracujte na svojich projektoch, aj keď nie ste v kancelárii. Vďaka aplikácii Skype for Business sa môžete spojiť so svojím tímom hlasovými hovormi a video hovormi alebo pomocou okamžitých správ – všetko je súčasťou balíka Office 365 pre zabezpečenie práce bez obmedzenia.


Kľúčové Vlastnosti

OLED 5" displej s rozlíšením 1280 × 720
Mobilné pripojenie 4G LTE
Hlavný fotoaparát 8 Megapixel s automatickým zaostrovaním
16 GB interná pamäť