KRUPS KP173B Infinissima cosmic grey

KRUPS KP173B Infinissima cosmic grey

Zľava naviac
AKCIA: Získajte zľavu 20 % z uvedenej ceny produktu po zadaní kódu 21TFRWKR20S v košíku (platí od 18. 10. do 24. 10. 2021 alebo vypredania zásob)
Kávovar na kávové kapsule v elegantnom dizajne inšpirovanom symbolom nekonečna. Krups KP173B Infinissima cosmic grey v tmavo šedej farbe so štíhlou konštrukciou sa veľmi ľahko používa. Ovládanie je manuálne a intuitívne. Stačí vložiť vašu obľúbenú kapsulu Nescafé Dolce Gusto a zvoliť horúcu alebo studenú vodu.
Celý popis
65 €
Vrátane RP a DPH
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra na predajni
Predajne
 
26.10.2021 na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1470188

Recenzie (0)

Renáta G.
28.9.2021
Overený nákup
Sme veľmi spokojný
Autor si prial zostať v anonymite
10.9.2021
Heureka recenzia
Velká nádržka, dobře se do ní doplňuje voda, je dobře omyvatelná Rychlost přípravy kávy Snadno vyjímatelná a omyvatelná nádobka na kapsli
Chybí stupnice pro nastavení podle kapslí - přípravu kávy musíte zastavit ručně podle vašeho odhadu.
Renáta K.
5.8.2021
Overený nákup
Vyborny kavovar, napustite si kolik chcete vody dle velikosti hrnecku :) Doporucuji.
Autor si prial zostať v anonymite
4.8.2021
Overený nákup
dlouhodobá spokojenost.
Ivo H.
3.8.2021
Overený nákup
Mám ho měsíc a jsem spokojený Vše šlape jak má
Pěkný design
Jednoduchá obsluha
Alena Š.
28.7.2021
Overený nákup
Funguje dobře.
Autor si prial zostať v anonymite
11.7.2021
Heureka recenzia
Zatím funguje dobře.
Autor si prial zostať v anonymite
7.6.2021
Heureka recenzia
Jednoduchá obsluha
Peter T.
24.5.2021
Overený nákup
kavovar vyuzivame vsetci zamestnanci
Ivana M.
15.5.2020
Overený nákup
výborný kávovar za nízkou cenu
Ľudmila B.
22.4.2020
Overený nákup
Pekný dizajn, len mi vadí, že nie je automatické nastavenie na množstvo vody(ktoré je u iného typu-a čo som si žiaľ nevšimla). Káva výborná.
Jan B.
2.4.2020
Overený nákup
Krásný design kávovaru, je to ozdoba na kuchyňské lince. Škoda, že nemá nějaké podsvícení jako náš předchozí Circolo. Velkou výhodu vidím v možnosti dolévat nádobu na vodu bez vyjmutí nádržky (šetří těsnění u ventilu nádržky), která samozřejmě jde vyjmout pro čištění.
Autor si prial zostať v anonymite
24.3.2020
Heureka recenzia
skladný,pěkně vypadající jednoduchý ovládání káva pro mě dobrá
hlučnost trochu větší,ale nic,co by vzbudilo sousedy nemá nic pod držákem na hrnek,tím pádem vám to kape pod kávovar
Branislav G.
9.3.2020
Overený nákup
Zatial som spokojny. Hlavne s tym ,ze nemusim vyberat nadrzku pri naplnani vodou. Kazi sa tym tesnenie. Pri tomto modeli staci vybrat horny kryt a doliat vodu.