Fieldmann FZF 4050-E

Fieldmann FZF 4050-E

Multifunkčný nástroj pre prácu na záhrade. Fieldmann FZF 4050-E zastane fúkanie, drvenie i vysávanie. Ponúka funkciu soft start – pomalého rozbehu motora a plynulú reguláciu rýchlosti prúdenia vzduchu. Pre komfort a ľahkú ovládateľnosť váži iba 3,7 kg a disponuje mulčovacím podielom 15: 1. Celý popis
57,10 €
Vrátane RP a DPH
Tovar od predajcu MALL

Na sklade 5+ kusov

Už zajtra k osobnému odberu
Predajne
 
Už zajtra na vašej adrese
Možnosti doručenia
 

Kód: 1278442

Recenzie (0)

Pavol H.
15.10.2021
Overený nákup
Splnil očakávanie.
Lenka K.
29.4.2021
Overený nákup
Koupeno jako darek
Autor si prial zostať v anonymite
25.6.2020
Heureka recenzia
Zatím málo v provozu, uvidíme na podzim
Kristian P.
16.6.2020
Overený nákup
Dobrý zahradní pomocník s rozumnou kvalitou. Koupil jsem ho na podzim a nadrcené listí (které zabere i méně objemu kompostéru), se do jara proměnilo na pěkný kompost.
Vysává ok
Ucpání lze snadno vyčistit víkem na boku motoru
Drtí listí
Pytel by mohl být ještě o něco větší
Mokré velké listí může ucpat
Andreas D.
13.5.2020
Overený nákup
ok
Adriena B.
23.12.2019
Overený nákup
Skúšobné vysávanie dopadlo uspokojivo, uvidíme, ako sa ukáže v plnej prevádzke.
Matúš I.
9.11.2019
Overený nákup
Za tu cenu postacujuci, splnil ocakavanie.
Otakar R.
27.10.2020
Overený nákup
Po srovnání všech pro a proti jsou to vyhozené peníze.
Design
Jednoduchost ovládání
Velká hlučnost
Prašnost, přes pytel se člověk umaže
Náchylnost k poškození, sání kamínků se neubráníte
Pouze suché listí, na podzim, kdy častěji prší a je vlhko to pak nemá moc praktické využití
Relativně vyšší cena
Eva L.
23.1.2020
Overený nákup
Spokojnost,rychle dorucenie,spolahlivy obchod,doporucujem
Autor si prial zostať v anonymite
13.11.2019
Heureka recenzia
Vysavač jsem si vybral protože měl relativně nejlepší hodnocení Vysává i částečně mokré listí Pěkně drtí listí, na mladý strom mi vystačil pytel cca na strom.
Větší listí může dělat problém (katalpa, polosuché listí třešně, ..) Občas se přiucpe, ale lze rukou snadno uvolnit Saje jen v oblasti náústku. Ten není moc velký,takže najezdíte velkou plochu.
Renáta V.
4.12.2019
Overený nákup
super saje, jsem velice spokojená
Miroslava Z.
26.11.2019
Overený nákup
koupeno jako dárek
Petr V.
22.11.2019
Overený nákup
Z vysavače jsem zklamaný. Při vlhkém listí prakticky nepoužitelný
Jiří J.
20.11.2019
Overený nákup
Při vysávání listí se snadno ucpe silnějšími řapíky
Elena K.
18.11.2019
Overený nákup
na vyfúkanie alebo vysávanie z kamenných plôch alebo kôry je dobrý, zle sa sním manipuluje pod kríkmi