Black+Decker GW3031BP

Black+Decker GW3031BP

Drvič, fukár & vysávač – 3v1 je výkonný pomocník pre upratovanie trávy, lístia a drobného záhradného odpadu. Black+Decker záhradný vysávač/fukár/drvič ponúka ľahkú ovládateľnosť a komfort vďaka ľahkej konštrukcii. Objem vaku 72 l je o 44% väčšia v porovnaní s predchádzajúcim modelom. Odolný kovový drvič zmenšuje množstvo odpadu v pomere 16: 1. V balení nástavec – hrable na listí. Drvič zmenšuje množstvo odpadu v pomere 16: 1. V balení nástavec – hrable na lístie. Celý popis
150,90 €
Vrátane RP a DPH
125,90 €
-16%
Doprava zadarmo
Tovar od predajcu MALL

Momentálne nedostupné

Kód: 1278373

Recenzie (0)

Marika J.
26.10.2020
Overený nákup
Máme jako dárek, dali jsme na recenze. Snad bude obdarovaný spokojený.
Pavel H.
9.4.2020
Overený nákup
Vysávač je výkonný, tým, že zberný kôš nosí obsluha na chrbte, manipulácia s nasávacou hubicou je v porovnaní s výrobkami ostatných výrobcov najľahšia.
Autor si prial zostať v anonymite
29.11.2021
Overený nákup
VÝROBEK SPLNIL MOJE OČEKÁVÁNÍ, Dílenské zpracování plastového sacího nástavce/tubusu by mohlo být kvalitnější, anebo možná došlo k pozdější deformaci po výrobě, nicméně mezi oběma hlavními díly tubusu je škvíra, ve které se uchycuje listí a tím pádem i sací výkon je nižší, je to možná problém jen mého vyrobeného kusu. Funkce fukaru je pro mé potřeby zbytečná. Doporučuji používat ušní tlumiče hluku.
MUDr.Pavla H.
24.11.2021
Overený nákup
Výborný výkon. Montáž a demontáž je pracná a měla by být Jednodušší.
Antonín S.
14.10.2021
Overený nákup
Kovový drtič; vak na kšandu /batoh
hmotnost
Luboš K.
21.10.2020
Overený nákup
Odpovídá představě
Jiří Č.
21.10.2020
Overený nákup
nepřesný návod na sestavení fukaru a vysavače, jinak perfektní. Boci.
Zuzana M.
14.10.2020
Overený nákup
Žiaľ po prvom použití je nefunkčný :( musíme poslať na reklamáciu
Autor si prial zostať v anonymite
19.9.2020
Overený nákup
Funguje velmi dobře, zatim jsme spokojeni. Snadne ovládání, silny vykon, snadna manipulace, za příznivou cenu narozdil od akumulátorových vysavacu.
Autor si prial zostať v anonymite
16.4.2020
Heureka recenzia
Manipulace s produktem
Miloš H.
20.12.2019
Overený nákup
Za tie peniaze OK
Adriana T.
9.12.2019
Overený nákup
Super, ale pre ženu trošku ťažký...
Evženie T.
18.11.2019
Overený nákup
Zatím vyzkoušeno jen jednou, ale velká spokojenost. Skvělé zapínání pytle na listí . Trochu těžší, ale je dobré,že je největší váha na zádech.
Autor si prial zostať v anonymite
20.11.2018
Overený nákup
Spokojenost. Poradí si i s menšími větvičkami a vlhkým listím. Má kovovou turbínku. Vak na záda je šikovný, těžký obsah se dá lépe zvládnout než ve vaku přes rameno.