Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikajúca do všetkých zeleninových šalátov, rizota, pizze a polievok. Je príjemne chrumkavá, sladká a jej farba sa nedá prehliadnuť v žiadnom pokrme. Pripravuje sa veľmi šetrne bez použitia akýchkoľvek chemikálií.
môžete mať 27.06
Hrášok sterilizovaný v slanom sladkom náleve. Vynikajúci do šalátov, mäsových a zeleninových jedál, nátierok, na pizzu alebo slané koláče.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte pri teplote 4 °C.
môžete mať 27.06
Jemný práškový cukor pripravený z cukrovej trstiny. Obsahuje zvyšky melasy, takže je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistený ani bielený a dostáva sa k vám vo svojej najprirodzenejšej podobe.
môžete mať 27.06
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z rýchlej panvice, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jej chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
môžete mať 27.06
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Quinoa je pseudoobilnina, ktorá sa v minulosti hojne pestovala u juhoamerických národov a v posledných rokoch zažíva návrat a renesanciu.
Momentálne nedostupné
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.
Momentálne nedostupné
Balenie: 400 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné koláče z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné pšeničné cestoviny -vretená z celozrnnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Zloženie: Celozrnná špaldová múka* 45 %, celozrnná pšeničná múka*, mak* 16 %, repkový olej*, trstinový cukor*, droždie*, soľ s jódom (kuchynská soľ, jodičnan draselný), kypriaca látka (uhličitan sodný)* z ekologického poľnohospodárstva Ukladanie: Skladujte na suchom mieste.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný povlak a klíčky. Sú bohaté na vlákninu a bielkoviny a zasýtia na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej napoly olúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
Momentálne nedostupné
Cestoviny bezvaječné ražné z celozrnnej ražnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné cestoviny špaldovo-pohánkové – celozrnná kombinácia zdravých plodín. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, takže vás zasýti na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a tiež vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. Červená šošovica sa nemusí namáčať a je hotová do 15 minút, nenadúva a je veľmi dobre stráviteľná.
Momentálne nedostupné
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti 75 %.
Momentálne nedostupné
Pohánkovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Pohánkovú múku môžeme mlieť voňavú, čerstvú a bezpečnú pre celiatikov a alergikov. Sušeniu, čisteniu, lúpaniu a mletiu venujeme maximálnu pozornosť, preto pohánková múka vonia a chutí najlepšie zo všetkých.
Momentálne nedostupné
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka použitá na výrobu tejto múky je mechabnicky lúpaná, čím si zachováva cenné živiny.
Momentálne nedostupné
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá počas varenia prevonia celú kuchyňu. Po uvarení je mierne lepkavá a možno ju použiť do príloh, rizota a dipov. Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Fazuľa mungo je malá zelená fazuľa s výraznou arómou a množstvom živín. Môžete si ich vychutnať v šaláte, polievke alebo ich pridať do mäsových a zeleninových jedál.Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľu dôkladne prepláchnite a namočte ju na noc do misky.
Momentálne nedostupné