Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 25.09
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka používaná na výrobu tejto múky sa mechanicky lúpe, čím sa zachovajú cenné živiny.
môžete mať 25.09
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
môžete mať 25.09
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 25.09
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
môžete mať 25.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 25.09
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých, netransformovaných plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
môžete mať 25.09
Ryžová múka má veľmi jemnú chuť a je ľahko stráviteľná. Je vynikajúci na palacinky, lievance, koláče, sušienky a buchty. Výborne zahusťuje a dá sa kombinovať s inými bezlepkovými múkami. Zaručená bezlepkovosť (obsah lepku do 20 mg/kg).
môžete mať 25.09
Nadýchaná a nelepivá ryža. Jeho zrná sú štíhle a špicaté a krásne držia tvar. Vychutnáte si ho ako prílohu, do rizota, šalátov a zeleninových zmesí. Varenie trvá o niečo dlhšie ako u bielej mletej verzie, ale stojí to za to. Basmati natural má výraznejšiu chuť, vydrží dlhšie a poskytuje viac živín…
môžete mať 25.09
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 25.09
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto. Po rozmixovaní je skvelým základom pre jemné a chutné nátierky.
môžete mať 25.09
Bazalkový vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie jedál. Dodá polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým jedlám viac chuti a vône.
môžete mať 25.09
Kurací vývar je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Použite ho na rýchle a jednoduché ochutenie jedál. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 25.09
Zeleninový vývar je skvelým doplnkom polievok, omáčok a iných jedál. Nielen pre vegánov a vegetariánov. Jedlám dodáva chuť a vôňu. Nájdete v ňom len poctivé suroviny v bio kvalite, bez glutamanu sodného.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste, najlepšie pri teplote do 26 °C.
môžete mať 25.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 25.09
Vždy majte doma po ruke celozrnnú krupicu, je skvelá na raňajky aj večeru. Celozrnný charakter krupice ju povyšuje na zdravé a sýte jedlo s množstvom vlákniny a vitamínov. Je vhodný aj na výrobu knedlí, nočkov alebo zahusťovanie.
môžete mať 25.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
môžete mať 25.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
môžete mať 25.09
Celozrnná špaldová krupica – zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je mletá z celých špaldových zŕn, takže obsahuje viac vlákniny a vitamínov obsiahnutých v zrne.
môžete mať 25.09
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej jačmennej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Sú vhodné do všetkých polievok a na prípravu zapekaných jedál.
môžete mať 25.09
Celozrnné špagety – doprajte si pravú taliansku kvalitu. Celozrnné špagety pre vás vyrábajú talianski majstri. Cestoviny sa vyrábajú zo slávnej talianskej tvrdej pšenice na špeciálnych bronzových formách. Preto majú tú správnu chuť a štruktúru a omáčky na nich krásne držia.
môžete mať 25.09
Špaldové rezance bez vajec vyrobené z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Vhodné do všetkých polievok. Zloženie: Celozrnná špaldová múka BIO Balenie: 250 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 25.09
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 25.09
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Sterilizovaná repa je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizot a polievok. Pripravuje sa tradičným spôsobom bez chemickej konzervácie.
môžete mať 25.09