Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Klasické krúpy v ekologickej kvalite. Jačmeň má vynikajúce výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 21.06
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
môžete mať 21.06
Ražné koláče bez vajec z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodia sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 21.06
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
môžete mať 21.06
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľný a má široké využitie. Môžete ju použiť nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na prípravu rannej kaše, sušienok, placiek, zahusťovanie polievok a omáčok.
môžete mať 21.06
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Vyrábajú sa z celozrnnej tvrdej pšeničnej krupice, takže majú vysoký obsah vlákniny a vydržia dlhšie.
môžete mať 21.06
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
môžete mať 21.06
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 21.06
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 21.06
Sušená trstinová šťava. Univerzálne sladidlo do nápojov a jedál, marmelád a na pečenie. Vynikajúci prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a strese nielen pre športovcov. Podobne ako včelí med má upokojujúci účinok pri prechladnutí a podporuje odkašliavanie.
môžete mať 21.06
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
môžete mať 21.06
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
môžete mať 21.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 21.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 21.06
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 21.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 21.06
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
môžete mať 21.06
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 21.06
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 21.06
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 21.06
Pšeničné otruby – je to taká veľmi hrubo mletá krupica. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohacujete svoju stravu o kvalitnú vlákninu. Ako používať pšeničné otruby?
môžete mať 21.06
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 21.06
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
môžete mať 21.06
Ryžu Arborio si zamilujú všetci milovníci talianskej kuchyne. Ryža Arborio je zvnútra chrumkavá a zvonka mierne lepkavá, čo je typické pre talianske rizoto. Hubové rizoto bude chutiť výborne, rovnako ako tekvicové, cuketové alebo brokolicové rizoto.
môžete mať 21.06