Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Bezvaječné špaldovo-pohánkové kolienka- celozrnná kombinácia zdravých plodín. Bohaté na vlákninu a bielkoviny, ktoré vás zasýtia na dlhý čas. Hodí sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.
môžete mať 27.06
Červená šošovica je hotová za 15 minút. Nenadúva a je veľmi dobre stráviteľný. Pri varení sa rozpadá, takže je vhodná najmä do polievok, nátierok, kaší a pikantných predjedál alebo ako základ indických jedál dhal.
môžete mať 27.06
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 27.06
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Sterilizovaná repa je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizot a polievok. Pripravuje sa tradičným spôsobom bez chemickej konzervácie.
môžete mať 27.06
Červená ryža vyniká svojou jedinečnou červenou hrdzavou farbou a orieškovou chuťou. Patrí k špeciálnym typom nelúpanej ryže. Dodá atraktivitu vašim šalátom, prílohám a rizotám. Zrná sú vďaka svojmu povlaku plné vlákniny a vitamínov.
môžete mať 27.06
Cícer je jednou z najstráviteľnejších strukovín. Je bohatá na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Dlhodobo sa plní.
môžete mať 27.06
Zloženie: Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 27.06
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
môžete mať 27.06
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Jej varenie trvá dlhšie, očakáva sa 50 – 60 minút. Po uvarení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 27.06
Pšenica dvojzrnka je predchodcom dnešnej pšenice, ktorá ju na našom území nahradila niekedy v 6. storočí, najmä kvôli vyšším výnosom. Dvojzrnná pšenica si dodnes zachovala svoju prirodzenosť a nebola šľachtená.
môžete mať 27.06
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto.
môžete mať 27.06
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
môžete mať 27.06
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej pololúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
môžete mať 27.06
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Varenie bude trvať dlhšie, približne 50 – 60 minút. Po upečení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 27.06
Podobne ako iné strukoviny je červená fazuľa zdrojom rastlinných bielkovín. Obsahuje tiež veľa vlákniny. Červená fazuľa pochádza zo Strednej Ameriky, niekedy sa označuje ako „chilli fazuľa“ a v Mexiku sa používa na prípravu tradičného pokrmu „chilli con carne“ (chilli s mäsom).
môžete mať 27.06
Ciroková múka – nová úroveň vášho bezlepkového pečenia. Svoju vlastnú cirokovú múku melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Táto odolná a silná plodina spestrí váš jedálniček. Vedeli ste, že ciroková bielkovina sa svojím zložením približuje kvalite živočíšnej bielkoviny?
môžete mať 27.06
Z hrubo mletej celozrnnej múky sú vynikajúce knedle. Do klasických knedlí pridávame celozrnnú hrubozrnnú špaldovú múku. Vďaka nemu sú o niečo tmavšie, pevnejšie a vydržia dlhšie plné. Máme ho radi aj v polievkových knedličkách, čučoriedkových knedlíkoch, ako halušky, zemiakové šišky alebo placky.
môžete mať 27.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je to nutrične bohaté, s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, s vysokým obsahom rutínu
(flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerály.
môžete mať 27.06
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 27.06
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
môžete mať 27.06
Ovsená kaša je jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu odborníci. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam predstavuje dokonalý zdroj energie a živín.
môžete mať 27.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 27.06
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na prípravu liateho cesta, koláčov, perníkov, makovníkov a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete o tom?
môžete mať 27.06
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 27.06