Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 27.09
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka používaná na výrobu tejto múky sa mechanicky lúpe, čím sa zachovajú cenné živiny.
môžete mať 27.09
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
môžete mať 27.09
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 27.09
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
môžete mať 27.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 27.09
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 27.09
Celozrnná špaldová krupica – zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je mletá z celých špaldových zŕn, takže obsahuje viac vlákniny a vitamínov obsiahnutých v zrne.
môžete mať 27.09
Ryžová múka má veľmi jemnú chuť a je ľahko stráviteľná. Je vynikajúci na palacinky, lievance, koláče, sušienky a buchty. Výborne zahusťuje a dá sa kombinovať s inými bezlepkovými múkami. Zaručená bezlepkovosť (obsah lepku do 20 mg/kg).
môžete mať 27.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 27.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
môžete mať 27.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
môžete mať 27.09
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
môžete mať 27.09
Celozrnnú múku pre vás šetrne melieme v našom jedinečnom ekologickom mlyne. Pridajte 1/3 celozrnnej múky do svojich obľúbených receptov. Celozrnné múky majú viac živín a vlákniny ako biele múky. Na našu múku sme hrdí, pretože poznáme každý krok jej výroby.
môžete mať 27.09
Ciroková múka – nová úroveň vášho bezlepkového pečenia. Svoju vlastnú cirokovú múku melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Táto odolná a silná plodina spestrí váš jedálniček. Vedeli ste, že ciroková bielkovina sa svojím zložením približuje kvalite živočíšnej bielkoviny?
môžete mať 27.09
Pohánkovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Pohánkovú múku môžeme mlieť voňavú, čerstvú a bezpečnú pre celiatikov a alergikov. Sušeniu, čisteniu, lúpaniu a mletiu venujeme maximálnu pozornosť, preto pohánková múka vonia a chutí najlepšie zo všetkých.
môžete mať 27.09
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka použitá na výrobu tejto múky je mechabnicky lúpaná, čím si zachováva cenné živiny.
môžete mať 27.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
môžete mať 27.09
Z hrubo mletej celozrnnej múky sú vynikajúce knedle. Do klasických knedlí pridávame celozrnnú hrubozrnnú špaldovú múku. Vďaka nemu sú o niečo tmavšie, pevnejšie a vydržia dlhšie plné. Máme ho radi aj v polievkových knedličkách, čučoriedkových knedlíkoch, ako halušky, zemiakové šišky alebo placky.
môžete mať 27.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na prípravu liateho cesta, koláčov, perníkov, makovníkov a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete o tom?
môžete mať 27.09
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 27.09
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Chlebová pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás ani pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo žemlí. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie sa zasýtite.
môžete mať 27.09
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
môžete mať 27.09
Biela bio úka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
môžete mať 27.09