Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z rýchlej panvice, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jej chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
môžete mať 27.06
Quinoa je pseudoobilnina, ktorá sa v minulosti hojne pestovala u juhoamerických národov a v posledných rokoch zažíva návrat a renesanciu.
Momentálne nedostupné
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.
Momentálne nedostupné
Balenie: 400 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné koláče z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné pšeničné cestoviny -vretená z celozrnnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Zloženie: Celozrnná špaldová múka* 45 %, celozrnná pšeničná múka*, mak* 16 %, repkový olej*, trstinový cukor*, droždie*, soľ s jódom (kuchynská soľ, jodičnan draselný), kypriaca látka (uhličitan sodný)* z ekologického poľnohospodárstva Ukladanie: Skladujte na suchom mieste.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný povlak a klíčky. Sú bohaté na vlákninu a bielkoviny a zasýtia na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej napoly olúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
Momentálne nedostupné
Cestoviny bezvaječné ražné z celozrnnej ražnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné cestoviny špaldovo-pohánkové – celozrnná kombinácia zdravých plodín. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, takže vás zasýti na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a tiež vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. Červená šošovica sa nemusí namáčať a je hotová do 15 minút, nenadúva a je veľmi dobre stráviteľná.
Momentálne nedostupné
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti 75 %.
Momentálne nedostupné
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá počas varenia prevonia celú kuchyňu. Po uvarení je mierne lepkavá a možno ju použiť do príloh, rizota a dipov. Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Fazuľa mungo je malá zelená fazuľa s výraznou arómou a množstvom živín. Môžete si ich vychutnať v šaláte, polievke alebo ich pridať do mäsových a zeleninových jedál.Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľu dôkladne prepláchnite a namočte ju na noc do misky.
Momentálne nedostupné
Pohánkové vločky sú skvelou bezlepkovou prísadou do rannej kaše, müsli, müsli, ako aj na mäsové guľky, placky a polevy na polievky. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole od stredoveku.
Momentálne nedostupné
Pohánka je jemne lúpané zrno prosa. Sú ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové.Ovos v kuchyni: Ovos pred varením vždy prepláchnite horúcou vodou, aby ste odstránili jeho horkú chuť.
Momentálne nedostupné
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z „rýchlej panvice“, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jeho chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
Momentálne nedostupné
Hrach žltý polený vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si z neho môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrášok je u nás najdôležitejšou a najpoužívanejšou strukovinou. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
Momentálne nedostupné
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých nešľachtených plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% kukurica BIO Balenie: 4 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné