Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 27.06
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 27.06
Špaldové otruby – ide o druh hrubo mletej krupice. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohatíte svoje jedlo o kvalitnú vlákninu. Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 27.06
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých, netransformovaných plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
môžete mať 27.06
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
môžete mať 27.06
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 27.06
Vždy majte doma po ruke celozrnnú krupicu, je skvelá na raňajky aj večeru. Celozrnný charakter krupice ju povyšuje na zdravé a sýte jedlo s množstvom vlákniny a vitamínov. Je vhodný aj na výrobu knedlí, nočkov alebo zahusťovanie.
môžete mať 27.06
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 27.06
Pšenica dvojzrnka je predchodcom dnešnej pšenice, ktorá ju na našom území nahradila niekedy v 6. storočí, najmä kvôli vyšším výnosom. Dvojzrnná pšenica si dodnes zachovala svoju prirodzenosť a nebola šľachtená.
môžete mať 27.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je to nutrične bohaté, s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, s vysokým obsahom rutínu
(flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerály.
môžete mať 27.06
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
môžete mať 27.06
Ovsená kaša je jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu odborníci. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam predstavuje dokonalý zdroj energie a živín.
môžete mať 27.06
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 27.06
Dvojzrnnú pšenicu ochutnali naši predkovia, zostala rovnaká, pôvodná a originálna (nešľachtená pšenica) a zachovala si veľa živín. Objavili sme pre vás zabudnuté obilniny v ich jednoduchej a prirodzenej podobe. Obohaťte ním šaláty, polievky a rizota.
môžete mať 27.06
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 27.06
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába zo špeciálnej tradičnej pšenice technológie. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a potom sa nechá čiastočne naklíčené (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívne), potom vysušené parou a nakoniec nahrubo rozdrvené.
môžete mať 27.06
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 27.06
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú možno použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
môžete mať 27.06
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 27.06
Špalda je jedna má podobné zloženie ako klasická špalda. pšenici, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jej vláknina je lepšia a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 27.06
Špaldové vločky – na raňajky, kašu, müsli alebo Obohatí vaše domáce rožky, žemle, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po pri pečení. Zahustia polievku a môžete ich použiť aj na prípravu palaciniek, mäsové guľky alebo plnku.
môžete mať 27.06
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta na domáci chlieb alebo rožky, obohatiť nimi polievku alebo spestriť müsli či granola. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsové guľky a náplne do pečenej zeleniny.
môžete mať 27.06
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 0 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 27.06
Jačmeň je menej známa obilnina s vynikajúcimi výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálnych látok.
môžete mať 27.06