10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 22428656

Woll Liatinový hrniec WOLL 24 cm 4,2 l červený

Woll Liatinový hrniec WOLL 24 cm 4,2 l červený

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Červený liatinový hrniec WOLL IRON s objemom 4,2 l a priemerom 24 cm. Liatinový hrniec vydrží celý život. Možno aj dva. Liatinový hrniec so špeciálnym matným čiernym smaltovaným povrchom dodáva mäsu úžasnú kôrku a zároveň výborne udržiava teplo. Celý popis
Momentálne nedostupné.
Ušetríte 6,44 € 106,13 €
99,69 €
Tovar od: KitchenStyle
Ušetríte 6,44 € 106,13 €
99,69 €

Popis

 media/image/3426CI-110CI_01.jpg

 

Červený liatinový hrniec WOLL IRON s objemom 4,2 l a priemerom 24 cm. Liatinový hrniec vydrží celý život. Možno aj dva. Liatinový hrniec so špeciálnym matným čiernym smaltovaným povrchom dodáva mäsu úžasnú kôrku a zároveň výborne udržiava teplo. Jedlo zostane dlhšie horúce a druhá porcia nedeľnej pečienky bude chutiť ako čerstvo vytiahnutá z rúry. 

EXTRA FRESH

Najtradičnejší kuchynský riad na svete bolo potrebné vylepšiť. Preto bol na vnútornú stranu pokrievky vyvinutý špeciálny povrch odolný proti odkvapkávaniu. Tekutina sa zhromažďuje a odkvapkáva späť na jedlo. Vďaka tomu môže obsah vášho hrnca opakovane pretekať. Výsledok: mimoriadne jemné mäso, ktoré odpadáva od kosti. Znie to chutne, však?

Od TROCHY K STOLU

Je to výnimočný okamih, keď vyberiete liatinový pekáč z rúry, položíte ho priamo na stôl a prvýkrát zdvihnete pokrievku. Na tento okamih sa kladie veľký dôraz, preto sa hrniec dodáva so špeciálnymi silikónovými rukoväťami, ktoré vám umožnia bezpečne preniesť veľmi horúci, ručne vyrobený riad priamo z rúry a servírovať jedlo.

Vyberte si farbu kuchyne

Celý sortiment liatinových výrobkov WOLL je k dispozícii v mnohých rôznych farbách. Vždy sa hodí k vášmu štýlu a vašim pokrmom.

 

Neustále prelievanie pripravovaného pokrmu vlastnými šťavami a výparmi zabezpečí, že mäso bude mimoriadne jemné. V liatinovom hrnci WOLL to zabezpečuje pokrievka – vďaka novo vyvinutej slzovitej štruktúre. Tekutina, ktorá sa uvoľňuje zo smaženého jedla, sa tam zhromažďuje, obohacuje sa o arómu a neustále kvapká na jedlo. A robí to úplne sám.