Hovädzí guláš so zemiakmi
- klasické české jedlo – dusené hovädzie mäso z býkov z voľných chovov na podkrkonošských stráňach vo Vrchlabí
- cibuľový základ, vývar z kostí, paprika a ako príloha varený zemiak
- zloženie: zemiaky (36%), hovädzie mäso predné (30%), cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, paradajkový pretlak (paradajky, soľ, cukor), cesnak, soľ, paprika, čierne korenie
Zipper-Bag
- špeciálne vrecko, v ktorom ohrejete jedlo pomocou samoohrevných kapsulí AdventureMenu
- slúži ako tzv. rúra, v ktorej sa jedlo ohrieva
- vyrobený z extra silného plastu, aby odolal ako vysokým teplotám, tak náročným podmienkam zaobchádzania v prírode
- vybavený štyrmi otvormi, slúžiacimi na odvod prebytočnej pary po aktivácii samoohrevu
Samoohřevná kapsule 20 g
- možno použiť iba so špeciálnym sáčkom Zipper-bag, ktorý slúži ako rúra, v ktorej sa celý ohrev odohráva
- k ohratiu jedného 400 g jedla