Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Táto morská soľ sa vyrába v Taliansku v chránenej oblasti, získava sa prirodzeným procesom odparovania morskej vody a zbiera sa ručne.
môžete mať 27.09
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
môžete mať 27.09
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
môžete mať 27.09
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 27.09
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 27.09
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 27.09
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 27.09
Zloženie: 100% pohánkové vločky v BIO kvalite Balenie: 250 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 27.09
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 27.09
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 27.09
Pšeničné otruby – je to taká veľmi hrubo mletá krupica. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohacujete svoju stravu o kvalitnú vlákninu. Ako používať pšeničné otruby?
môžete mať 27.09
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába z pšenice špeciálnou tradičnou technológiou. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a nechá sa čiastočne naklíčiť (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívnym), potom sa suší parou a nakoniec sa nahrubo rozdrví.
môžete mať 27.09
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 27.09
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do domáceho chlebového cesta alebo rožkov, na obohatenie polievky alebo na spestrenie müsli či granoly. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsových guľôčok a náplní do pečenej zeleniny.
môžete mať 27.09
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
môžete mať 27.09
Prírodná guľatozrnná ryža je výnimočná svojím kyprým tvarom a vysokým obsahom škrobu. Absorbuje veľa vody. Po uvarení vás prekvapí svojou príjemnou krémovou konzistenciou. Krásne sa lepí, preto je tou správnou voľbou na prípravu rizota, plniek a náplní, zapekaných jedál alebo placiek.
môžete mať 27.09
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 27.09
Instantnú špaldovú kávu s čakankou si obľúbite pre jej príjemnú chuť, ktorá vzniká spojením praženej špaldy a koreňa čakanky. Odporúčame ju všetkým, ktorí majú radi klasickú kávu a chcú si dopriať nápoj bez kofeínu. Radi ju pijú tehotné a dojčiace matky, deti a seniori.
môžete mať 27.09
Cestoviny bez vajec -mušličky z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 27.09
Špaldové vločky – na prípravu raňajok v podobe kaše, müsli alebo granoly.Obohatia vaše domáce rožky, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Zahustite nimi polievku a použite ich na prípravu palaciniek, mäsových guľôčok alebo plnky.
môžete mať 27.09
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikajúca do všetkých zeleninových šalátov, rizota, pizze a polievok. Je príjemne chrumkavá, sladká a jej farba sa nedá prehliadnuť v žiadnom pokrme. Pripravuje sa veľmi šetrne bez použitia akýchkoľvek chemikálií.
môžete mať 27.09
Hrášok sterilizovaný v slanom sladkom náleve. Vynikajúci do šalátov, mäsových a zeleninových jedál, nátierok, na pizzu alebo slané koláče.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte pri teplote 4 °C.
môžete mať 27.09
Želírujúci trstinový cukor s pektínom na prípravu marmelád a džemov. Bez chemických a konzervačných látok. Na 1,5 kg ovocia použite 500 g želírovacieho cukru. Veľmi jednoduchá príprava.
môžete mať 27.09
Hrach žltý polený vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si z neho môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrášok je u nás najdôležitejšou a najpoužívanejšou strukovinou. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
môžete mať 27.09