LABETA a.s. Cheese-cake bez lepku 565 g
Popis
Viete, aký dezert patrí celosvetovo k najobľúbenejším a najrozšírenejším? Tipovali ste cheesecake? Máte bod! Tento skvelý, chutný a navyše dokonale ľahký dezert si teraz môžete pripraviť, kedykoľvek naň dostanete chuť. Pripravili sme ho totiž pre vás v bezlepkové variante. To, akým syrom či príchuťou v podobe najrôznejšieho ovocia cheesecake vylepšíte, je na vás. Vašej fantázii sa medze rozhodne nekladú. Výborný je však aj v klasickej podobe.
Zloženie:cukor, kukuričná múka, zemiakový škrob, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, kukuričný škrob, sušený vaječný bielok, sušené odstredené mlieko, zahusťovadlá (guma guar, karubín), stabilizátor: E 464, stabilizátor: E 464, uhličitany sodné), protispekavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma
Výživové hodnoty:Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1602 kJ/ 377 kcal
Tuky < 0,5 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 89 g
– z toho cukry 50 g
Bielkoviny 3,7 g
Soľ 0,21 g.
Dávkovanie:Do zmesi na prípravu korpusu pridáme vajce a maslo a vypracujeme hladké cesto. Na pracovnú dosku si položíme papier na pečenie vystrihnutý podľa dna tortovej formy. Na stred papiera položíme cesto a cez potravinársku fóliu vyvaľkáme tak, aby okraje cesta presahovali asi o 3 cm okraje papiera. Cesto aj s papierom prenesieme do formy, prstami pritlačíme okraje k forme a nožom zarovnáme. Cesto popicháme vidličkou a pečieme pri 160 ° C 10–15 minút. Korpus po upečení necháme vo forme vychladnúť a pripravíme náplň. Do zmesi na prípravu náplne pridáme tvaroh a vodu, môžeme pridať tiež 2 žĺtky a podľa chuti citrónovú kôru a šťavu. Všetko dôkladne premiešame, necháme 5 minút odstáť, potom nalejeme do vychladnutého korpusu, uhladíme a pečieme pri 160 ° C asi 20 minút. Upečený koláč necháme vychladnúť a potom vyberieme z tortovej formy a podávame.
Balenie:565 g