Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Tento džem sa vyrába z najkvalitnejšieho talianskeho kivi. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 07.05 - 09.05
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 07.05 - 09.05
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 07.05 - 09.05
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 07.05 - 09.05
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií, ako je špenát, paradajky, červená repa a kurkuma. Originálny tvar cestovín je potešením pre oči aj chuťové bunky.
môžete mať 07.05 - 09.05
Táto soľ sa stále zbiera starodávnou keltskou metódou. Jej sivá farba je spôsobená osobitným druhom ílu.
môžete mať 07.05 - 09.05
Saláma „nduja di Spilinga“ je typická kalábrijská saláma, ktorá sa nekrája na plátky, ale je roztierateľná. Je známa svojou krémovou konzistenciou a predovšetkým pikantnou chuťou vďaka veľkému množstvu chilli papričiek.
môžete mať 07.05 - 09.05
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 07.05 - 09.05
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 07.05 - 09.05
Cutrera Terre degli Iblei je exkluzívny extra panenský olivový olej z talianskej oblasti Sicília, ktorý sa vyrába lisovaním za studena z vybraných olív Tonda Iblea 60 % a Moresca 40 %. Tento olivový olej je špecifický svojimi výraznými organoleptickými vlastnosťami: farbou, chuťou a vôňou.
môžete mať 07.05 - 09.05
Elegantná a kompaktná krabička, ideálny darček obsahujúci 4 historické výrobky Giuliano Tartufi.
môžete mať 07.05 - 09.05
Celá hľuzovka čierna letná je ideálnym produktom pre milovníkov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti hľuzoviek počas 12 mesiacov v roku: jej sila spočíva v jej prirodzenosti, pretože ide o pravú hľuzovku, ktorá sa skladuje vo vlastnom slanom náleve bez akýchkoľvek pridaných prísad.
môžete mať 07.05 - 09.05
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 07.05 - 09.05
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 07.05 - 09.05
Sicílska morská soľ s čiernou hľuzovkou je veľmi jednoduchá prísada. Používa sa na zvýraznenie chuti hľuzoviek v každom pokrme, ktorý si vyžaduje solenie, a je vhodná ako náhrada bežnej soli.
môžete mať 07.05 - 09.05
Čierna hľuzovka vzácna starostlivo vybraná a konzervovaná vcelku v slanom náleve. Pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti jemných čiernych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 07.05 - 09.05
Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný.
môžete mať 03.05 - 06.05
Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.
môžete mať 03.05 - 06.05
Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.
môžete mať 03.05 - 06.05
Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj
môžete mať 03.05 - 06.05
Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.
môžete mať 03.05 - 06.05
Bottarga z tuniaka je tradičná sicílska (ale aj sardínska) pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z tuniaka.
môžete mať 03.05 - 06.05
Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.
môžete mať 03.05 - 06.05