Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Biela hľuzovka (odborne známa ako Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico alebo v rôznych častiach Talianska ako Marzuolo), prvá kvalita, nakrájaná na plátky a uložená v slanom náleve. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvým hľuzovkám.
môžete mať 07.05 - 09.05
Plátky sušenej letnej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt.), výsledok prirodzeného procesu dehydratácie, pripravené na použitie samostatne alebo ako doplnok k čerstvým hľuzovkám alebo rôznym omáčkam.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tento revolučný výrobok je vlajkovou loďou spoločnosti. Získal ocenenie „Najlepší výrobok“ na výstave Gourmet Selection 2021 a je dielom majstrov chuti spoločnosti Pistacchio Sofì.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tento džem sa vyrába z najlepších talianskych gaštanov. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 07.05 - 09.05
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním špargle. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 07.05 - 09.05
Táto jemná a nadýchaná soľ z vôd Stredozemného mora má jemnú vôňu.
môžete mať 07.05 - 09.05
Amaretti s pistáciami Falcone sú klasické zákusky talianskej cukrárskej tradície, vyrobené z vybraných kvalitných surovín a obohatené pistáciovou múkou. Sú mäkké a hodia sa k dobrému čaju alebo dezertnému vínu. Sú voňavé a bohaté na chuť, ideálne na záver obeda alebo ako chutné občerstvenie.
môžete mať 07.05 - 09.05
Mletá a koncentrovaná čierna letná hľuzovka, zložená len z letnej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 03.05 - 06.05
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 07.05 - 09.05
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 07.05 - 09.05
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 07.05 - 09.05
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 07.05 - 09.05
Pesto Genovese s bielou hľuzovkou sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej jemnej chuti je tento výrobok vysoko cenený spotrebiteľmi a milovníkmi tradičného talianskeho pesta.
môžete mať 07.05 - 09.05
Táto vločková soľ bohatá na minerály sa ťaží v púšti Thar, ktorá sa rozprestiera pozdĺž indicko-pakistanskej hranice. Má krémovo sivú farbu, výraznú, mierne kyslastú chuť a je vhodná na dochutenie všetkých druhov jedál.
môžete mať 07.05 - 09.05
Extra panenský olivový olej s čiernou hľuzovkou sa veľmi ľahko používa a dá sa kombinovať s mnohými jedlami, aby sa zvýraznila chuť hľuzoviek.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tento džem sa vyrába z najkvalitnejšieho manga. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 07.05 - 09.05
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 07.05 - 09.05
Hľuzovkový krém s hľuzovkami je jedným z najobľúbenejších výrobkov: jeho typická hľuzovková a hubová príchuť a jednoduchosť použitia z neho robia univerzálny výrobok na rôzne recepty. Krémová konzistencia je ideálna na bruschetty, pizzu a toasty.
môžete mať 07.05 - 09.05
Vločková soľ z Cypru s čiernou hľuzovkou je soľ na báze hľuzoviek, ktorá sa môže použiť do mnohých jedál a dodať im arómu alebo zvýrazniť ich chuť.
môžete mať 07.05 - 09.05
Výrazná a zároveň jemná chuť červenej cibule Tropea IGP je dotiahnutá do dokonalosti v sladkokyslej úprave. Typický, jednoduchý, ale mimoriadne chutný recept, ktorý je vhodný na chlieb, crostini, bruschettu alebo aj k mäsu či syru.
môžete mať 07.05 - 09.05
Ide o mletý cesnak, chilli a petržlenovú vňať v oleji. Pikantná cesnaková omáčka s chilli. Ideálna ako náplň do sendvičov, s crostini, na bruschetty, výborná s klasickými špagetami aglio, olio e peperoncino.
môžete mať 07.05 - 09.05
Tento džem sa vyrába z najlepších talianskych granátových jabĺk. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 07.05 - 09.05
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 07.05 - 09.05
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 07.05 - 09.05