Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×KategóriaPríslušenstvo ku grilom
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 10.05 - 13.05
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 10.05 - 13.05
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 10.05 - 13.05
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 10.05 - 13.05
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 10.05 - 13.05
Piliny na údenie v príchutiach whisky, red wine, oak sa používajú na údenie studeným dymom, kedy údiaci proces trvá viac ako 10 hodín ( niekedy aj niekoľko dní ). Vďaka zásobníku na piliny môžete premeniť aj Váš gril na udiareň.
môžete mať 10.05 - 13.05
Pelety v príchuti whisky, sherry wine, peach sú 100% prírodný materiál a používajú sa na vytvorenie čistého modrého dymu na údenie. Pelety majú veľmi univerzálne použitie a vďaka nim viete premeniť aj keramický gril na malú údiareň na studený dym.
Momentálne nedostupné